• Sporting Martinus Voetbaldagen (Voorjaar 22-26 februari 2021)

  Sporting Martinus biedt tijdens de Voorjaarsvakantie 2021 jongeren van 6 t/m 14 jaar Dé voetbaldagen van Amstelveen! Het uitdagen en stimuleren van jonge voetballers staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij we de individuele techniek van spelers centraal stellen.

  Bij ons leer je niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier gaat krijgen in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Het programma varieert per dag, zodat je steeds in aanraking komt met nieuwe oefeningen waardoor je continue wordt uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten.

  UNIEK QUICK SPORTING MARTINUS TENUE*
  Je ontvangt een uniek Sporting Martinus tenue van Quick, bestaande uit een shirt, korte broek en kousen. Speciaal voor de Sporting Martinus voetbalschool.

  TRAINERS MET MARTINUS DNA
  Talentvolle Sporting Martinus trainers die het maximale uit jouw voetbalskills willen halen, zodat je nog meer plezier in het voetbal krijgt.

  MAXIMAAL LEREN EN MAXIMAAL ONTWIKKELEN IS NOG MEER PLEZIER!
  Onze trainingen bestaan uit uitdagende oefenvormen waarin je wordt gestimuleerd om jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel maximaal te ontwikkelen. Aan de hand van onze unieke methode waarin maximaal leren en maximaal ontwikkelen leidt tot nog meer plezier!

  PER DAG INSCHRIJVEN
  Bij de voetbaldagen kan je kiezen om je per dag in te schrijven. Ons aanbod varieert van 1 tot 5 dagen (meerdere dagen mogelijk):
  Dagen (keuzemenu, meerdere dagen mogelijk):

  Maandag 22 februari = VOL
  Dinsdag 23 februari = VOL
  Woensdag 24 februari
  Donderdag 25 februari
  Vrijdag 26 februari

  LUNCH & FRUIT
  Er zal tijdens de verschillende pauzes voldoende fruit aanwezig zijn voor alle kinderen. Wij verzorgen geen lunch, dus dit zal elke dag zelf meegenomen moeten worden.

  PROGRAMMA
  Elke dag starten wij om 9 uur en eindigen we om 13:00 uur. Dan kan je weer bij de poort worden opgehaald. Voor de jongste kinderen zorgen we er altijd voor dat er minimaal één trainer met hen meeloopt naar de uitgang van het complex.

  KOSTEN
  De kosten per dag zijn € 25,00. Het is mogelijk om uw kind op te geven voor meerdere dagen. Zie hieronder de kostenmatrix;

  1 dag (€ 25,00)
  2 dagen (€ 50,00)
  3 dagen (€ 75,00)
  4 dagen (€ 100,00)
  5 dagen (€ 125,00)

  *Het Sporting Martinus voetbalschool tenue is verplicht om aan te schaffen. Met dit tenue ben je voor alle toekomstige voetbaldagen en evenementen voorzien. De (eenmalige) kosten zijn € 25,00, welke in de totale factuur verwerkt zullen worden. Mocht u het tenue tijdens een vorige editie al hebben aangeschaft, bent u uiteraard al voorzien.

  RICHTLIJNEN RIVM
  Om de veiligheid te garanderen gelden er protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF. 
  Er wordt geen gebruik gemaakt van de kleedkamers. Wel kunnen de kinderen gebruik maken van de toiletten. We maken verder gebruik van de tribune op veld 1 en de tenten voor de kantine. Hier verzamelen alle groepen kinderen zich, kunnen de kinderen hun spullen neerzetten en kunnen de kinderen tijdens de korte pauzes even wat drinken en een stukje fruit nuttigen.

  OPHALEN TENUE
  Graag nodigen wij jullie uit om op zondagochtend 21 februari tussen 10:00 – 13:00 uur het Sporting Martinus Voetbalschool tenue op te komen halen. Op deze manier kunnen alle kinderen tijdens de eerste voetbaldag al in hun tenue het sportpark betreden.

  We hanteren hiervoor onderstaande timeslot per geboortejaar;:
  10:00 – 11:00 uur = 2013 & 2014 & 2015
  11:00 – 12:00 uur = 2010 & 2011 & 2012
  12:00 – 13:00 uur = 2007 & 2008 & 2009

  Graag één ouder per kind aanwezig om het tenue te komen ophalen. Mocht je meerdere kinderen hebben ingeschreven in verschillende leeftijden, dan graag één timeslot kiezen.

  VRAGEN?
  Wij zijn van mening dat we met behulp van bovenstaande procedures op de juiste manier omgaan met de huidige Corona maatregelen en we nog steeds vijf heerlijke Voetbaldagen voor de kinderen kunnen organiseren!

  Mochten er nog vragen resteren, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via voetbaldagen@sportingmartinus.nl of (Willem) +31629606775 en/of (Robin) +31653475880.

  Met sportieve groet,
  Willem Sinnige en Robin Telkamp