• Sporting Martinus Voetbaldagen:
  zomervakantie 2021

  Het wordt weer FEEST tijdens de Zomervakantie!

  Sporting Martinus biedt voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar Voetbaldagen van Amstelveen! Het uitdagen en stimuleren van jonge voetballers staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij we de individuele techniek van spelers centraal stellen.
  Bij ons leer je niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier gaat krijgen in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Het programma varieert per dag, zodat je steeds in aanraking komt met nieuwe oefeningen waardoor je continue wordt uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten.

  UNIEK QUICK SPORTING MARTINUS TENUE
  Je ontvangt een uniek Sporting Martinus tenue van Quick, bestaande uit een shirt, korte broek en sokken. Speciaal voor de Sporting Martinus Voetbalschool. Het tenue is verplicht om aan te schaffen. Met dit tenue bent u voor alle toekomstige voetbaldagen en evenementen voorzien. De (eenmalige) kosten zijn € 25,00, welke in de totale factuur verwerkt zullen worden. Mocht u het tenue tijdens een vorige editie al hebben aangeschaft, bent u uiteraard al voorzien.

  TRAINERS MET MARTINUS DNA
  Talentvolle Sporting Martinus trainers die het maximale uit jouw voetbalskills willen halen, zodat je nog meer plezier in het voetbal krijgt.

  MAXIMAAL LEREN EN MAXIMAAL ONTWIKKELEN IS NOG MEER PLEZIER!
  Onze trainingen bestaan uit uitdagende oefenvormen waarin je wordt gestimuleerd om jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel maximaal te ontwikkelen. Aan de hand van onze unieke methode waarin maximaal leren en maximaal ontwikkelen leidt tot nog meer plezier!

  PER DAG INSCHRIJVEN
  Bij de Voetbaldagen kan je kiezen om je per dag in te schrijven. Ons aanbod varieert van 1 tot 5 dagen (meerdere dagen mogelijk). Zie hieronder de data waarop de Voetbaldagen in de Zomervakantie worden aangeboden:

  Maandag 12 juli t/m Vrijdag 16 juli
  Maandag 19 juli t/m Vrijdag 23 juli
  Maandag 16 augustus t/m Vrijdag 20 augustus

  LUNCH & FRUIT
  Er zal tijdens de verschillende pauzes voldoende fruit aanwezig zijn voor alle kinderen. Wij verzorgen geen lunch, dus dit zal elke dag zelf meegenomen moeten worden.

  PROGRAMMA
  Elke dag starten wij om 9 uur en eindigen we om 13:00 uur. Dan kan je weer bij de poort worden opgehaald. Voor de jongste kinderen zorgen we er altijd voor dat er minimaal één trainer met hen meeloopt naar de uitgang van het complex.

  KOSTEN
  De kosten per dag zijn € 25,00. Het is mogelijk om uw kind op te geven voor meerdere dagen. Zie hieronder de kostenmatrix;

  1 dag (€ 25,00)
  2 dagen (€ 50,00)
  3 dagen (€ 75,00)
  4 dagen (€ 100,00)
  5 dagen (€ 125,00)

  RICHTLIJNEN RIVM
  Om de veiligheid te garanderen gelden er protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF.
  Er wordt geen gebruik gemaakt van de kleedkamers. Wel kunnen de kinderen gebruik maken van de toiletten. We maken verder gebruik van de tribune op veld 1 en de tenten voor de kantine. Hier verzamelen alle groepen kinderen zich, kunnen de kinderen hun spullen neerzetten en kunnen de kinderen tijdens de korte pauzes even wat drinken en een stukje fruit nuttigen.

  SCHRIJF JE NU IN!
  Interesse? Meld u kind of kinderen dan nu aan door het online inschrijfformulier op onze clubwebsite in te vullen en door te sturen.

  Wees er snel bij, want VOL = VOL!

  Mochten er nog vragen resteren, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via voetbaldagen@sportingmartinus.nl of (Willem) +31629606775 en/of (Robin) +31653475880.

  Met sportieve groet,
  Willem Sinnige en Robin Telkamp