• Sporting Martinus Voetbaldagen: het leukste voetbalkamp van Amstelveen. Elke schoolvakantie is bij ons een sportkamp vol plezier!

  Op zoek naar een sportkamp of voetbalkamp tijdens je schoolvakantie in Amstelveen?
  Bij Sporting Martinus verander je jouw schoolvakantie in jouw leukste voetbalexperience. Ongeacht welke sport je waar ook doet: je bent tijdens je vakantie welkom bij de Voetbaldagen van Sporting Martinus!

  Stop zoeken naar een leuk voetbalkamp of sportkamp in Amstelveen. Dat is namelijk bij Sporting Martinus! De Voetbaldagen van Sporting Martinus zijn een begrip en het leukste voetbalkamp in de regio. Elke schoolvakantie is het feest. Ben je 6 tot en met 13 jaar? Schrijf je dan snel in! Een enthousiast ervaren sportteam zorgt ervoor dat je elke vakantiedag een leuk voetbalprogramma hebt, vol clinics, spellen, match day en sportplezier. Wij zorgen natuurlijk ook voor de lunch! Er is geen leuker voetbalkamp in Amstelveen. Welke sport je ook doet, je bent van harte welkom op ons voetbalkamp! Je leert je voetbaltechniek te verbeteren, te scoren, te passen, maar bovenal plezier te hebben in het sporten

  Sporting Martinus biedt tijdens de schoolvakanties voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar dé Voetbaldagen van Amstelveen! Het uitdagen en stimuleren van jonge voetballers staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij we de individuele techniek van spelers centraal stellen. De Voetbaldagen van Sporting Martinus zijn een garantie voor een TOP-vakantie!

  Bij ons leer je niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier gaat krijgen in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Het programma varieert per dag, zodat je steeds in aanraking komt met nieuwe oefeningen waardoor je continue wordt uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten. Zo maken we elk voetbalkamp tot de leukste voetbalexperience van Amstelveen, een sportkamp waar elk kind plezier heeft. 

  TRAINERS MET MARTINUS DNA
  Talentvolle Sporting Martinus trainers die het maximale uit jouw voetbalskills willen halen, zodat je nog meer plezier in het voetbal krijgt.

  MAXIMAAL LEREN EN MAXIMAAL ONTWIKKELEN IS NOG MEER PLEZIER!
  Onze trainingen bestaan uit uitdagende oefenvormen waarin je wordt gestimuleerd om jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel maximaal te ontwikkelen. Aan de hand van onze unieke methode waarin maximaal leren en maximaal ontwikkelen leidt tot nog meer plezier!

  PROGRAMMA
  Dit zijn de drie data en tijden voor de aankomende edities van de Voetbaldagen:

  OPTIE MEIVAKANTIE:
  maandag 29 april van 09:00 uur tot 16:00 uur
  dinsdag 30 april van 09:00 uur tot 16:00 uur
  woensdag 1 mei van 09:00 uur tot 16:00 uur
  donderdag 2 mei van 09:00 uur tot 16:00 uur
  vrijdag 3 mei van 09:00 uur tot 15:00 uur

  OPTIE ZOMERVAKANTIE WEEK I:
  maandag 22 juli van 09:00 uur tot 16:00 uur
  dinsdag 23 juli van 09:00 uur tot 16:00 uur
  woensdag 24 juli van 09:00 uur tot 16:00 uur
  donderdag 25 juli van 09:00 uur tot 16:00 uur
  vrijdag 26 juli van 09:00 uur tot 15:00 uur

  OPTIE ZOMERVAKANTIE WEEK II:
  maandag 26 augustus van 09:00 uur tot 16:00 uur
  dinsdag 27 augustus van 09:00 uur tot 16:00 uur
  woensdag 28 augustus van 09:00 uur tot 16:00 uur
  donderdag 29 augustus van 09:00 uur tot 16:00 uur
  vrijdag 30 augustus van 09:00 uur tot 15:00 uur

  Na afloop van elke voetbaldag kunnen de kinderen bij de hoofdingang worden opgehaald. Voor jongste kinderen zorgen we er altijd voor dat er minimaal één trainer met hen meeloopt naar de uitgang van het complex.

  LUNCH
  Alle kinderen kunnen elke voetbaldag lekker genieten van een welverdiende gezonde lunch in ons nieuwe clubhuis!

  KOSTEN
  U schrijft in voor een gehele week. De kosten voor een hele week Voetbaldagen zijn € 245,00 (inclusief elke dag lunch). 

  *De kosten voor een hele week voetbaldagen voor broertje/zusje zijn € 230,00 (inclusief elke dag lunch). 

  U voldoet de kosten meteen bij de inschrijving. Wij bevestigen de ontvangst zo spoedig mogelijk, pas dan is de aanmelding definitief.

  SCHRIJF JE NU IN!
  Interesse? Meld u kind of kinderen dan nu via de betreffende gele aanmeldbutton. Wees er snel bij, want VOL = VOL!

 • Mochten er nog vragen resteren, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via voetbaldagen@sportingmartinus.nl of (Willem) +31629606775 en/of (Robin) +31653475880.

  Met sportieve groet,
  Willem Sinnige en Robin Telkamp 

   

  PS Heb je ook interesse in de mogelijkheden van onze Voetbalschool op elke zondagmorgen?  Klik op deze gele banner:

 • De VoetbalDagen worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Sporting Martinus Voetbaldagen: