• Sporting Martinus Voetbaldagen

  Het is altijd VOETBALFEEST tijdens de vakantie!

  Sporting Martinus biedt tijdens de schoolvakanties voor alle jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar dé Voetbaldagen van Amstelveen! Het uitdagen en stimuleren van jonge voetballers staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij we de individuele techniek van spelers centraal stellen. De Voetbaldagen van Sporting Martinus zijn een garantie voor een TOP-vakantie!
  Bij ons leer je niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier gaat krijgen in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Het programma varieert per dag, zodat je steeds in aanraking komt met nieuwe oefeningen waardoor je continue wordt uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten.

  TRAINERS MET MARTINUS DNA
  Talentvolle Sporting Martinus trainers die het maximale uit jouw voetbalskills willen halen, zodat je nog meer plezier in het voetbal krijgt.

  MAXIMAAL LEREN EN MAXIMAAL ONTWIKKELEN IS NOG MEER PLEZIER!
  Onze trainingen bestaan uit uitdagende oefenvormen waarin je wordt gestimuleerd om jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel maximaal te ontwikkelen. Aan de hand van onze unieke methode waarin maximaal leren en maximaal ontwikkelen leidt tot nog meer plezier!

  PER DAG INSCHRIJVEN
  Bij de Voetbaldagen kan je kiezen om je per dag in te schrijven. Ons aanbod varieert van 1 tot 5 dagen (meerdere dagen mogelijk). 

  PROGRAMMA
  Elke voetbaldag begint om 9 uur en eindigt om 13 uur. Na afloop van elke voetbaldag kunt u uw kind(eren) weer bij de poort ophalen. Voor de jongste kinderen zorgen we er altijd voor dat er minimaal één trainer met hen meeloopt naar de uitgang van het complex.

  KOSTEN
  De kosten per dag tot 13:00 uur zijn € 25,00.
  Het is mogelijk om uw kind op te geven voor meerdere dagen. Zie hieronder de kostenmatrix:

  1 DAG TOT 13:00 UUR € 25,00
  2 DAGEN TOT 13:00 UUR € 50,00
  3 DAGEN TOT 13:00 UUR € 75,00
  4 DAGEN TOT 13:00 UUR € 100,00
  5 DAGEN TOT 13:00 UUR € 125,00
  *De kosten voor 5 dagen voor broertje/zusje zijn € 115,00.

  SCHRIJF JE NU IN!
  Interesse? Meld u kind of kinderen dan nu aan door het online inschrijfformulier op onze clubwebsite in te vullen en door te sturen.

  Wees er snel bij, want VOL = VOL!

  Mochten er nog vragen resteren, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via voetbaldagen@sportingmartinus.nl of (Willem) +31629606775 en/of (Robin) +31653475880.

  Met sportieve groet,
  Willem Sinnige en Robin Telkamp