• Sporting Martinus Voetbaldagen (kerst 2020)

  Sporting Martinus biedt tijdens de Kerstvakantie 2020 jongeren van 6 t/m 14 jaar Dé voetbaldagen van Amstelveen! Het uitdagen en stimuleren van jonge voetballers staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij we de individuele techniek van spelers centraal stellen.

  Bij ons leer je niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier gaat krijgen in het spelletje en dus beter presteert! Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Het programma varieert per dag, zodat je steeds in aanraking komt met nieuwe oefeningen waardoor je continue wordt uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten.

  UNIEK QUICK SPORTING MARTINUS TENUE*
  Je ontvangt een uniek Sporting Martinus tenue van Quick, bestaande uit een shirt, korte broek en kousen. Speciaal voor de Sporting Martinus voetbalschool.

  TRAINERS MET MARTINUS DNA
  Talentvolle Sporting Martinus trainers die het maximale uit jouw voetbalskills willen halen, zodat je nog meer plezier in het voetbal krijgt.

  MAXIMAAL LEREN EN MAXIMAAL ONTWIKKELEN IS NOG MEER PLEZIER!
  Onze trainingen bestaan uit uitdagende oefenvormen waarin je wordt gestimuleerd om jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel maximaal te ontwikkelen. Aan de hand van onze unieke methode waarin maximaal leren en maximaal ontwikkelen leidt tot nog meer plezier!

  PER DAG INSCHRIJVEN
  Bij de voetbaldagen kan je kiezen om je per dag in te schrijven. Ons aanbod varieert van 1 tot 5 dagen.
  Dagen (keuzemenu, meeerdere dagen mogelijk):

  Maandag 21 december
  Dinsdag 22 december
  Woensdag 23 december

  Maandag 28 december
  Dinsdag 29 december
  Woensdag 30 december

  LUNCH & FRUIT
  In verband met het coronavirus hebben wij besloten om GEEN lunch te organiseren. Hoewel wij wel zorg dragen voor voldoende fruit en drinken, verzoeken wij jullie om zelf lunch mee te nemen.

  PROGRAMMA
  Elke dag starten wij om 9 uur. Vanaf 16:15 kan je weer worden opgehaald.

  KOSTEN
  De kosten per dag zijn € 45,00. Het is ook mogelijk om je op te geven voor meerdere dagen. Zie hieronder de kostenmatrix;

  - 1 dag (€ 45,00)
  - 2 dagen (€ 85,00)
  - 3 dagen (€ 120,00)

  RICHTLIJNEN RIVM
  Om de veiligheid te garanderen gelden er protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF.


  *Het Sporting Martinus voetbalschool tenue is verplicht om aan te schaffen. Met dit tenue ben je voor de toekomstige voetbaldagen en evenementen voorzien. De kosten zijn eenmalig € 25,00.