• UNIEKE KANS OP EEUWIGE ROEM: SPONSOR ITEMS IN ONZE KANTINE

  Doe mee en vereeuwig jouw eigen naam of die van je bedrijf voor eeuwig aan 1 of meer items van ons interieur! 

  Tegen een eenmalige vergoeding kun je voor de eeuwigheid, in elk geval de komende 10 jaar, je naam laten vermelden op jouw eigen, unieke sponsor-item: op de bar, de barkruk, een stoel of teamtafel, de traptrede, de scheidsrechterkleedkamer of op vele andere originele items. Generaties zullen zich zo afvragen, wat in hemelsnaam je voor de club hebt betekend, maar dat je in elk geval een soort van beroemdheid moet zijn geweest dat je zo vermeld wordt. Nu, wij weten dat wel: je helpt de club haar Corona-exploitatie achterstand inlopen en een mooie kantine te krijgen. Eeuwige dank daarvoor is op haar plaats, want zo wordt de nieuwe kantine letterlijk van ons allemaal.

  Check daarvoor ons a la carte kantine-sponsormenu op de app-pagina via de rode button en regel het daar gelijk simpel met i-DEAL. Hier vul je ook in welke naam je vermeld wilt hebben op het item.

  INSCHRIJVEN/AANMELDEN KAN NU NOG

  (Vragen? Mail: sponsorcommissie@sportingmartinus.nl)
  Doe mee, vul in en rond af met i-Deal: 

 • We doen deze actie om onze door Corona opgelopen clubexploitatie-achterstand in te lopen (mede door 2 jaar misgelopen bar-inkomsten) en omdat dit het juiste moment is om te doen met alle nieuwe kantine-items die er komen. Ze staat geheel los van de obligatie-lening-actie, dat betreft de nieuwbouw-begroting.

  Heb nog meer kantine-sponsor-ideeen? Denk gerust mee. De gevel? De ramen? De fysio-tafel? De kleedkamerbankjes? Hoe creatiever jouw idee is, des te leuker!

  Doe mee en word 'eeuwig sponsor’ van je kruk, je bar, de traptredes, douche of kleedkamerbankje of ... doe een ander voorstel!

  SUPER VEEL DANK!

  Hier enkele impressies hoe de inrichting van ons nieuwe clubhuis eruit gaat zien. Modellen van krukken en stoelen kunnen nog wijzigen.