• SPONSOR WORDEN BIJ SPORTING MARTINUS BETEKENT HET STEUNEN VAN EEN GEWELDIGE CLUB EN PROFITEREN VAN EEN GROOT NETWERK.

    Met meer dan 1400 spelende leden, zeker 300 vrijwilligers, ruim 1200 bezoekers per week op onze website , een wekelijks suppoprtersnetwerk van meer dan 3400 personen en jaarlijks zo'n 42.000 bezoekers op ons complex, dan kun je zeker zeggen dat wij als vereniging aan sponsors een indrukwekkend bereik te bieden hebben! Wij denken graag mee met onze sponsors, zodat deze aantallen niet nummers blijven, maar interessante bedrijfskansen worden! 

    Sponsor onze club voor wat wij betekenen voor jong en oud. Sporting Martinus hanteert sterke maatschappelijke waarden en normen, heeft een hoog sociaal karakter en biedt een unieke sportieve plek aan iedereen om zichzelf te kunnen zijn. Uw financiele bijdrage daaraan ials sponsor s voor ons als vrijwilligers van onmisbaar belang.

    We hebben veel sponsormogelijkheden. Download ons SponsorMenu via de volgende balk.

  • OPROEP aan ondernemende ouders en supporters van onze jeugd!

    Sporting Martinus groeit, met name bij onze jeugd! Dat is een geweldige ontwikkeling natuurlijk. Wel dient onze accommodatie hierop aangepast te worden en dat is een kostbare zaak. Vele schouders moeten deze last lichter maken! Word zelf sponsor of vind binnen uw netwerk nieuwe sponsors voor ons. Dank u wel.

  • Kent u of bent u een nieuwe sponsor? Meld het ons svp