• SPONSOR WORDEN BIJ SPORTING MARTINUS BETEKENT HET STEUNEN VAN EEN GEWELDIGE CLUB EN PROFITEREN VAN EEN GROOT NETWERK.

  Met meer dan 1400 spelende leden, zeker 300 vrijwilligers, ruim 1200 bezoekers per week op onze website , een wekelijks suppoprtersnetwerk van meer dan 3400 personen en jaarlijks zo'n 42.000 bezoekers op ons complex, dan mogen we zeggen dat wij als vereniging aan sponsors een indrukwekkend bereik te bieden hebben! Wij denken graag mee met onze sponsors, zodat deze aantallen niet nummers blijven, maar interessante bedrijfskansen worden! 

  Maar wellicht belangrijker nog dan deze grote aantallen: sponsor onze club voor wat wij als club betekenen voor jong en oud. Sporting Martinus wordt gerund door vrijwilligers, hanteert als sportclub hoge maatschappelijke waarden en normen, heeft een zeer sociaal karakter en biedt een plek aan iedereen om veilig en vertrouwd zichzelf te kunnen zijn op een unieke locatie in Amstelveen.
  Uw financiele bijdrage aan dit alles als sponsor is voor ons van onmisbaar belang en geeft u dat onbetaalbare, goede gevoel.
  En wilt (of kunt) u niet op gevoel uitgaan: we hebben ons social return on investment in harde cijfers voor u klaar liggen.

  We hebben veel sponsormogelijkheden en denken graag mee. Download ons SponsorMenu via de volgende balk.

 • OPROEP aan ondernemende ouders en supporters van onze jeugd!

  Sporting Martinus groeit, met name bij onze jeugd! Dat is een geweldige ontwikkeling. En daar is alle hulp bij nodig. Word zelf sponsor of vind binnen uw netwerk nieuwe sponsors voor de club. Dank jullie wel.

 • Kent u of bent u een nieuwe sponsor? Meld het ons svp