• SPONSOR WORDEN BIJ SPORTING MARTINUS BETEKENT HET STEUNEN VAN EEN GEWELDIGE CLUB EN PROFITEREN VAN EEN GROOT NETWERK.

  Met meer dan 1400 spelende leden, zeker 300 vrijwilligers, ruim 1200 bezoekers per week op onze website en een enthousiaste aanhang van meer dan 3400 personen, kun je zeker zeggen dat wij als vereniging wekelijks een indrukwekkend bereik te bieden hebben! Wij denken graag mee met onze sponsors, zodat deze aantallen niet nummers blijven, maar interessante bedrijfskansen worden! Sporting Martinus biedt een scala aan mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar te maken binnen én buiten de vereniging en niet alleen in het weekend, maar 24/7. 

  Sponsor onze club voor wat wij betekenen voor jong en oud. Sporting Martinus hanteert sterke maatschappelijke waarden en normen, heeft een hoog sociaal karakter en biedt velen een unieke sportieve plek om zichzelf te kunnen zijn. Uw financiele bijdrage daaraan is voor ons als vrijwilligers van onmisbaar belang.

 • Ons sponsormenu kent vele mogelijkheden

  Uw firmanaam kunnen we op diverse manieren onder de aandacht van onze leden en bezoekers brengen, zoals:
  Online:
  - door actiegericht adverteren op onze website, waarop u uw aanbiedingen voor onze leden direct zelf plaatst en actueel houdt.
  - via Club TV in de kantine tijdens voetbaldagen en tijdens de vele evenementen op ons sportcomplex. 

  Offline:
  - u kunt lid worden van het interessante business netwerk van Sporting Martinus, goed voor duizenden (zakelijke) contacten 
  - door het plaatsen van uw bedrijfsnaam op reclameborden langs de velden, zichtbaar voor ruim 2400 bezoekers per speeldag
  - door eervolle shirtsponsoring van jeugdclusters en dames- en herensenioren
  - door unieke toernooisponsoring
  en door nog vele andere mogelijkheden.

 • OPROEP aan ondernemende ouders en supporters van onze jeugd!

  Sporting Martinus groeit, met name bij onze jeugd! Dat is een geweldige ontwikkeling natuurlijk. Wel dient onze accommodatie hierop aangepast te worden en dat is een kostbare zaak. Vele schouders moeten deze last lichter maken! Word zelf sponsor of vind binnen uw netwerk nieuwe sponsors voor ons. Dank u wel.

 • Kent u of bent u een sponsor? Meld het ons svp