• Waar: trainingsomgeving

  Hoe is de trainingsomgeving ingericht voor jeugdspelers en trainers?

  De activiteiten vinden plaats bij Sporting Martinus en de trainingsomgeving voor de breedte teams is zodanig ingericht dat ze één keer in de week binnen de leeftijdscategorie de parallel trainingen van https://smartinustrainingen.nl afwerken. De andere training wordt verzorgd door ouders, en deze training is optioneel.  Door twee trainingen aan te bieden, waarvan één paralleltraining onder begeleiding van een technisch coördinator willen we de trainingsomvang vergroten en inhoud verbeteren. 

  Voor de opleidingsteams en selectie teams hebben we de omgeving zodanig ingericht dat alle teams op dezelfde dagen trainen. Op deze manier zorgen we ervoor dat onderling uitwisselen en samenwerken binnen een leeftijdscategorie of een leeftijd ouder mogelijk is. Belangrijk bij dit proces is dat de technisch coördinator het samenwerkingsproces tussen trainers en  leeftijdscategorieën coördineert. 

  Sporting Martinus is gestart met een interne voetbalschool voor voetballers in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar, waarbij de individuele techniek van de spelers centraal staat. Op deze manier willen wij onze jeugdspelers extra mogelijkheden bieden om nog meer in zichzelf te investeren, zodat ze zich nog sneller kunnen ontwikkelen als voetballer! 

  Bij onze voetbalschool leer en verbeter je niet alleen voetbaltechnische aspecten, maar ook het coördinatieve vermogen. Dit doen we aan de hand van inspirerende en intense trainingen waar de focus vooral ligt op het verbeteren van zijn/haar techniek, inzicht, motoriek en mentaliteit. De diverse trainingsvormen zullen een hoge intensiteit hebben, waarbij de spelers continu worden uitgedaagd op de bovengenoemde aspecten. 

  Voor spelers die ook tijdens vakanties willen blijven doortrainen, heeft Sporting Martinus tegenwoordig haar eigen voetbaldagen! Daar wordt zeer gevarieerde trainingsstof aangeboden zodat je nog meer uit je eigen ontwikkeling kan halen.