• Onze clubwinkel: ontvang ZELF KORTING bij 600 nationale webshops én steun KOSTELOOS de club

  Als lid van Sporting Martinus (of familielid of vriend) ontvang je van zo'n 600 nationale webshops, van Bol.com tot MediaMarkt en Coolblue en van Booking.com tot HEMA, AliExpress en de Bijenkorf een extra korting die je normaal niet krijgt. Dat is mooi meegenomen.

  Wil je ook korting en voor jezelf sparen? Meld je dan aan voor een persoonlijk account:

  • Op www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord.
  • Je vinkt bij "inschrijving": Sporting Martinus aan als jouw vereniging.
  • That's it!
  • Vanaf nu ga je voor elke online aankoop eerst naar www.onzeclubwinkel.nl , en vanaf daar naar de online winkel naar voorkeur en koopt en betaalt daar jouw artikel, zoals je altijd al deed en je ontvangt clubkorting (*.

  Het mooie nu is, dat bij iedere aankoop die jij doet, Sporting Martinus van diezelfde webshop een kleine bonus als dank ontvangt! Dit is dus een win/win situatie! Jij ontvangt zelf jouw korting én de club krijgt van de webshop gratis een lichte vergoeding. Meer dan 500 verenigingen en al hun leden doen hier al aan mee! 
  Uw redactie heeft het de afgelopen periode zelf getest, lekker zelf korting ontvangen én zo al 110,- voor Sporting Martinus opgespaard. De opbrengst gaat naar het beheer van onze eigen clubhuis. 

  Dus, online shoppen bij de grote online winkels, van Bol.com tot Coolblue en van Booking.com tot HEMA en de Bijenkorf doe je via www.onzeclubwinkel.nl: een eenvoudige en gratis manier om onze club te funden! Je klikt op Onze Clubwinkel simpelweg door naar een van de webshops en shopt verder gewoon zoals je gewend bent. Het enige verschil: je krijgt korting én fundt ook kosteloos onze club!

 • Wil je zelf geen korting, maar wil je wel onze club kosteloos funden? Ga dan voor een aankoop via onderstaande links naar de volgende webshops:

 • (* Hoe werkt het met de terugbetaling:
  Bij elke online aankoop die je zo via OnzeClubwinkel doet ontvang je zelf twee derde (2/3) van de speciale clubwinkelkorting en maakt de winkel één derde (1/3) van de clubwinkelkorting over aan Sporting Martinus.

  GeldTerug-tegoed
  Zodra een aankoop is afgerond, zorgt de betreffende online winkel ervoor dat de opgebouwde korting zichtbaar is: op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd.

  Uitbetaling van GeldTerug-tegoed
  Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen? Veel plezier ermee!