• De Vrienden van Sporting Martinus maken meer mogelijk

  We groeien als vereniging. Daar is van alles voor nodig. Toch willen we voor iedereen de contributie zo laag mogelijk houden.

  Steun alsjeblieft de club, als je dat kunt, met een jaarlijkse extra bijdrage naar keuze en word Vriend(in) van Sporting Martinus. Als dank wordt jouw naam voor eeuwig vermeld op het Vrienden-bord in de entreehal van onze kantine (indien je dat niet wilt, kan dat natuurlijk ook). Een dergelijke schenking over minimaal 5 jaar is bovendien fiscaal zeer gunstig voor je.

  Vrienden van Sporting Martinus word je voor een ander.
  De Vrienden dragen 5% van de opbrengst af aan een donatie aan het Jeugdfonds Sport, een fonds dat toch sportkansen creëert voor die kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

  De SponsorCommissie ziet toe dat het overige deel van de bijdrage goed wordt besteed. Zo hebben we in 2018 van de bijdrage nieuwe trainingsdoelen kunnen kopen en hebben in 2019 de Vrienden bijgedragen aan de aanschaf van LED verlichting rondom de velden. In 2020 en 2021 waren de Vrienden er om de financiele Corona-impact op de club zo beperkt mogelijk te houden. 

 • Sluit je aan bij de Vrienden van Sporting Martinus. Vul svp onderstaand formulier volledig in. DANK JE WEL!

  Kenmerk van dit formulier: machtiging Vrienden van vv Sporting Martinus
  Door toezending van dit formulier geeft u toestemming aan vv Sporting Martinus te Amstelveen om eenmalig een doorlopend incasso-opdracht te sturen naar uw bank om 1x per jaar het aangegeven donatiebedrag van uw rekening af te schrijven.
  Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

 • Aanmeldformulier Vrienden van Sporting Martinus