• Meiden gezocht! Het aantal meiden bij Sporting Martinus groeit! Meiden van alle leeftijden zijn welkom om te verkennen of we plek hebben. Wie weet is er wel een plek vrij in jouw leeftijdsgroep. We zorgen altijd dat je een keer kunt meetrainen om de sfeer te proeven.

  Vindt of lijkt je voetbal leuk? Kom dan eens meetrainen bij de gezelligste club van Amstelveen. Ervaring is niet nodig, enthousiasme is voldoende. Wil je vrijblijvend meedoen en de sfeer proeven? Kom naar een van de open trainingen. Mail naar meiden@sportingmartinus.nl. Tip: neem je zusje, buurmeisje of vriendin mee, dan wordt het nog gezelliger. Alle meiden zijn welkom! Ook als je al eens bent geweest.

  Als je weet dat je wilt voetballen, en je wilt graag meetrainen met jouw leeftijdgenoten. Meld je dan aan als lid via deze link: https://www.sportingmartinus.nl/lid-worden. De leeftijdscoördinator neemt dan contact met je op om te kijken waar je het beste in een team past en hoe je kennis kunt maken. Meiden kunnen zowel in een gemengd team spelen als in een meidenteams, beide afhankelijk van de ruimte in teams en fit met de speler.

  Meer weten over het meidenvoetbal bij Sporting Martinus? Hieronder lees je alles inclusief een mooie review over Sporting Martinus van Oranje-speelster Katja Snoeijs, die bij ons begonnen is met voetballen. Na de zomervakantie starten er nieuwe meidenteams. Misschien met jou erbij?!

 • Meidenvoetbal en damesvoetbal in Amsterdam en Amstelveen: nergens leuker dan bij Sporting Martinus!

  Ruim 160.000 vrouwelijke leden van de KNVB kennen dat gevoel. Die prachtige pass, die blijdschap om een treffer of die heerlijke redding in de goal. Bij Sporting Martinus voegen we daar nog dat ene, supergezellige teamgevoel aan toe en dat je kunt voetballen (zo goed als) in het Amsterdamse Bos, op een prachtige locatie in Amstelveen, randje Amsterdam-Zuid (Buitenveldert).

  Meidenvoetbal en damesvoetbal bij Sporting Martinus in Amstelveen
  Sporting Martinus heeft altijd ruimte voor meiden en dames die lekker willen voetballen, misschien ook een sportieve ambitie hebben maar die vooral gaan voor een teamsport en wekelijks met elkaar willen trainen en spelen. Het maakt niet uit of je wel of niet gevoetbald hebt of een andere sport hebt gedaan, je bent welkom bij de leukste voetbalclub in Amstelveen. Wij zorgen voor trainers, hebben de meest moderne kunstgrasvelden om gezond op te sporten en als klap op de vuurpijl: een spiksplinternieuwe heerlijke chill-kantine.

  Opgeven kun je al als je 6 jaar bent. Dan speel je nog in een gemengd team met jongens. We hebben al meidenteams vanaf onder 10 jaar, zoals dat heet, en vanaf je 19e is er een damesteam op zondag én op zaterdag. Ook wordt er op vrijdagavond door een groep veterinnen (30+) heerlijk onderling getraind en gevoetbald. Dus de mogelijkheden zijn legio bij Sporting Martinus.

  Voor wie wat meer ambitie heeft is het aardig om te melden dat 1 van onze meiden inmiddels het nationale elftal heeft bereikt en enkele anderen betaald voetbal. Hieronder staat een leuke video-testimonial van international en Oranjeleeuwin Katja Snoeijs, die bij ons de jeugd heeft doorlopen voordat ze betaaldvoetbalster werd. Dat kan dus allemaal bij en via Sporting Martinus. Maar de hoofdzaak is en blijft bij ons: met elkaar gewoon sportief ontspannen en genieten van een leuk potje voetballen. 

  Wil je op meidenvoetbal of op damesvoetbal in Amstelveen?
  Wil je voetballen bij de leukste en grootste voetbalclub van Amstelveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat zeggen wij niet allen over onszelf maar anderen zeggen dat ook: Sporting Martinus is in 2019 uitgeroepen tot de Beste club van Amstelveen! 

  Kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven, al dan niet meteen in je sporttenue, en neem eventueel ook een vriendin mee. Train gewoon eens vrijblijvend mee. En meld je, als je het helemaal leuk vindt, bij ons aan. Welkom! 
  Je kunt je al direct aanmelden door te klikken op: https://www.sportingmartinus.nl/aanmelden

  Eerst even praten en kennismaken?
  Wil je eerst eens erover praten? En bijvoorbeeld eens een training meemaken of met een aanvoerdster spreken? Dat kan natuurlijk. Mail dan je gegevens naar onze coördinatoren
  - voor 19 jaar en ouder: Natascha (martinusdames@gmail.com) of
  - voor meiden tot en met 18 jaar: Don Ginsel (don@ginsel.nl )
  En zij nemen contact met je op!

 • ARTIKEL augustus 2022:
  KATJA SNOEIJS NAAR EVERTON

  Katja Snoeijs verruilt de Franse Division 1 Féminine na twee seizoenen voor de Barclays Women's Super League. De 25-jarige spits komt over van het FC Girondins de Bordeaux en tekent een contract tot medio 2024 bij Everton.
  Katja: "Na twee jaar in Frankrijk te hebben gespeeld, was ik toe aan een nieuwe omgeving om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Het is altijd een droom geweest om in Engeland te voetballen. Het complex van Everton is inspirerend. Ik kijk er naar uit om hier elke dag naartoe te gaan en voor zo'n grote club te mogen gaan spelen."
   

  ARTIKEL januari 2023:
  Katja Snoeijs over de weg van Sporting Martinus naar de Women’s Super League en Oranje
  Veertienvoudig international Katja Snoeijs (26) kan met genoegen terugkijken op het jaar 2022 en blikt terug op haar jeugdjaren bij Sporting Martinus. Na twee jaar in de hoogste Franse divisie te hebben gespeeld bij Girondins de Bordeaux maakte de Amstelveense afgelopen zomer de overstap naar de Women's Super League alwaar zij uitkomt voor Everton FC.

  De overgang naar Everton is een volgende stap in de carrièreplanning van Snoeijs hoewel zij zelf aangeeft niet bewust met een dergelijke planning te zijn bezig geweest. Sterker, toen zij nog in de jeugd bij Sporting Martinus speelde had ze er zelfs nooit over nagedacht om op het hoogste niveau uit te komen. Nog geen tien jaar later is de aanvalster inmiddels topscorer van de Nederlandse Eredivisie geworden, kwam uit op het hoogste Franse niveau, speelt nu Premier League, en mocht al veertien maal voor de Oranje Leeuwinnen uitkomen.

  Tijd om Katja Snoeijs eens aan de tand te voelen en dat doen wij in het prachtige splinternieuwe clubgebouw van Sporting Martinus in Amstelveen. De club waar het voor Snoeijs allemaal begon.
  Lees verder op: https://www.sportingmartinus.nl/katja-snoeijs-over-de-weg-van-sporting-martinus-naar-de-womens-super-league 

  ARTIKEL mei 2023:
  Lina Touzani van Sporting Martinus in Oranje 
  Naast Katja hebben we nog een international: Lina Touzani, speelster in Oranje bij de MO15!
  Na haar fantastisch selectie voor het Nederlands elftal MO15 scoort Lina Touzani in de interland tegen Belgie! Een uitgebreid verslag van deze wedstrijd is te lezen op https://www.onsoranje.nl/nieuws/jeugd-vrouwen-onder-15/80785/gedreven-oranjedebuut-speelsters-onder-15-tegen-belgie