• OPROEP: ALLE jeugd-wedstrijdshirts en shorts (o8-o19!) NU inleveren bij Voetbalshop

  17 jun 2022 Beheerder
 • Voorkom een tekort aan shirts zoals afgelopen seizoen. Alle (jeugd) leden MOETEN hun wedstrijdshirt en short voor 15 juli 2022 inleveren bij Voetbalshop Amstelveen aan de Kostverlorenhof 147.

  Zoals leden gemerkt hebben is er het afgelopen jaar een te kort geweest aan shirts. Daarom heeft Voetbalshop in samenspraak met het bestuur nieuwe shirts besteld. Om een goed werkende ruilbeurs van de kleding op gang te brengen is het van belang dat wij nu alle shirts en shorts ingeleverd krijgen door iedereen. Tevens gebruiken we dit moment als ‘quality check’. We kijken of alle broekjes en shirts er nog netjes uit zien en of de logo’s netjes en heel zijn.

  Om te voorkomen dat leden in augustus met lege handen de winkel verlaten is het dus van belang dat we alle shirts en shorts voor 15 juli 2022 terug hebben. Dit voorkomt bovendien extra heffingen op de contributie.

  Mooie bijkomstigheid is dat we dan ook alle kleding met oude logo’s kunnen vervangen, waardoor iedereen er uniform bij loopt met het nieuwe Sporting Martinus logo.

  Vanaf 15 juli zullen wij de kleding wassen om deze daarna per maat te kunnen gaan sorteren.

  Vanaf 8 augustus 2022 zijn alle leden weer welkom om de juiste maten op te halen in de winkel. In de hoop dat het merk Quick goed gaat leveren zullen we dan voldoende hebben voor iedereen.

  Namens het Bestuur en Voetbalshop Amstelveen dank voor de medewerking!