• Vacature Verslaggever Zondag 1

    Na 18 seizoenen verslaggever te zijn geweest van de zondag 1 (het Martiniaanse Vlaggenschip), stopt Alex van Elven na dit seizoen met deze nobele taak. ‘’Het is mooi  geweest. Ik kan niet meer elke zondag aanwezig zijn en half werk leveren is niet mijn ding. Daarom is het tijd om te stoppen, na 18 hele mooie jaren, waarin ik van dichtbij alle hoogte- en dieptepunten rondom de selectie heb mee mogen maken.’’, aldus Alex van Elven, die wel plaats neemt in het redactieteam. ‘’Ik wil graag iets voor de website blijven betekenen, maar zonder de verplichting  van elke zondagmiddag. Daarom ga ik weer schrijven voor en over de club, zoals ik vroeger ook heb gedaan; over randzaken, klein nieuws en pikante weetjes. Nieuws met een mespuntje zout noem ik het altijd!’’

    Vacature: als verslaggever van de zondag 1 volg je het team op de voet en maak je een tekstverslag en foto’s van de gespeelde wedstrijden, welke je liefst op dezelfde dag nog publiceert. Daarnaast ben je betrokken bij het elftal, maakt kennis met de spelers en staf en bent op de hoogte van wat er speelt in de klasse waarin Sporting Martinus speelt. Tevens onderhoud je contact met de hoofdtrainer over het laatste spelersnieuws en het programma. Je artikelen worden gedeeld op sociale media en met partner ‘Het Amsterdamsche Voetbal’.

    Interesse om het redactionele team te komen versterken of bent u de nieuwe verslaggever van de zondag 1? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Ramon Rikken of Alex van Elven via website@sportingmartinus.nl (of schud ze zaterdag of zondag even aan de mouw)