• United Metals: hoofdsponsor van Sporting Martinus

  21 sep 2021 Beheerder
 • Trots stellen we onze nieuwe hoofdsponsor United Metals aan u voor! United Metals, trading & recycling bedrijf in ferro en non-ferro metalen, mag zichzelf de komende 6 jaar ‘Hoofdsponsor van Sporting Martinus’ noemen. Naast een groot reclamebord in het centrum van ons hoofdveld zullen ook straks de shirts van de senioren en de junioren boven 14 jaar verrijkt worden met het logo United Metals. Het bedrijf van directeur eigenaar Steffen Grunberg was al vanaf 2018 lid van onze Business Club, maar zal daarbinnen prominenter zichtbaar worden, samen met onze andere hoofdsponsors Albert Heijn van der Linden, Accuraat, CARS jeans en de ING Bank.

  Meehelpen stappen maken
  De Vereniging is vanzelfsprekend zeer blij met dit geweldige gebaar van United Metals, zeker ook in deze tijden waar anderen nog wat afhoudend zijn. Natuurlijk speelt mee dat Steffen niet alleen een bevlogen ondernemer en Business Club lid is, maar inmiddels ook een Sporting Martiniaan in hart en nieren is geworden. De beide zonen Olivier (JO13) en Nathan (JO11) spelen al wat jaren bij de club. De familie is dan ook wekelijks op en rondom onze velden. “Sporting Martinus heeft een geheel eigen sfeer en raakt me gewoon. Je voelt en merkt dat de mensen zich echt betrokken voelen bij de club. Het is ongekend wat sommigen allemaal zo maar vrijwillig doen. Ik draag daar graag op mijn manier mijn steentje aan bij. Natuurlijk is er bij een amateurclub altijd wat te verbeteren, je merkt dat er goede stappen gemaakt worden, met de begeleiding bij de jeugd en natuurlijk met een nieuw clubhuis. Wij voelden ons er snel thuis. We zouden zelfs wel een beetje dichterbij willen wonen, want we moeten nu steeds op en neer naar het eindpuntje van Westwijk.

  Hoofdsponsor vanuit goed gevoel
  Toen Sporting Martinus me vroeg ook hoofdsponsor te worden heb ik vanuit dat goede gevoel gewoon direct ja gezegd. Dat die vraag kwam tijdens onze vakantie op Curacao met mijn voetjes bungelend in het zwembad zal zeker meegeholpen hebben voor zo’n positief besluit ….”
  De handel van United Metals in koper, aluminium, zink, lood of brons vindt plaats in heel Nederland en ver daarbuiten. Het gaat bij voorkeur om de wat grotere retourstromen in hun geval. “Verantwoorde recycling van deze materialen is letterlijk hot en draagt bij aan beter leefbaar milieu.” United Metals is gevestigd in Middelburg. Lokale bekendheid in Amstelveen is mooi, maar niet de reden voor sponsoring. “De gunfactor voor de club Sporting Martinus is de hoofdreden om te sponsoren, maar daarnaast: je weet nooit. Het netwerk van de leden is groot en reikt ver. Wie binnen onze vereniging zakelijk (zijdelings) te maken heeft met het afvoeren of recyclen van deze non ferro materialen mag zich bij me melden. Een gesprek hierover leidt altijd tot iets.
  Maar vooral: laten we ons realiseren dat we een mooie club hebben, waarin iedereen kan zijn wie hij of zij is en waar iedereen een bijdrage kan en mag leveren, de een dit, de ander dat.”


  ----
  United Metals, Steffen Grunberg, steffen@united-metals.nl

 • Ondertekening contract United Metals en Sporting Martinus