• Uitschrijven als lid? Voor 15 mei en alleen via web-formulier

  3 mei 2024
 • De enige manier om je uit te schrijven bij Sporting Martinus is via het compleet invullen en toesturen van het uitschrijf-formulier., zie onderstaande link of ga direct naar https://www.sportingmartinus.nl/afmelden
  Dus uitschrijven doe je alleen via dit webformulier. Een bericht of mailtje aan de coach of begeleider is niet voldoende en wordt niet officieel geaccepteerd als afmelding/uitschrijving.

   

  Jezelf uitschrijven MOET voor 15 mei. Niet op tijd gedaan = een seizoen doorbetalen.
  Wanneer je je wilt uitschrijven dien je dat te doen vóór 15 mei middels het uitschrijfformulier. Te laat afmelden of dit doen via een ander kanaal dan het officiele uitschrijfformulier houdt in, dat je contributie-plichtig blijft. Daar is niets aan te doen. Je zult moeten betalen voor volgend seizoen. Wij moeten als club namelijk na 15 mei op onze beurt betalen voor jouw lidmaatschap aan de KNVB voor het nieuwe seizoen.

   

  Wil je overschrijven naar een andere vereniging? Dan éérst opzeggen bij Sporting Martinus. Dat gaat zo: 

  1. Zeg eerst vóór 15 mei je lidmaatschap op bij de ledenadministratie van Sporting Martinus via het uitschrijfformulier.
  2. Daarna meld je je aan bij je nieuwe vereniging. Je nieuwe vereniging meldt je aan in Sportlink; hiervan krijgt Sporting Martinus digitaal bericht en krijgt het verzoek om de overschrijving digitaal in behandeling te nemen.
  3. Sporting Martinus controleert of je aan al je verplichtingen hebt voldaan (alle contributies, boetes en rekeningen zijn betaald, in bruikleen ontvangen kleding uit het kledingfonds en/of sponsorkleding is ingeleverd, ontbrekende onderdelen van het (sponsor)tenue zijn vergoed e.d.).
  4. Als alles in orde is, wordt het digitale overschrijvingsverzoek door Sporting Martinus van akkoord voorzien en wordt je overschrijving digitaal uitgevoerd. Indien van toepassing wordt betaalde borg terugbetaald.

   
  Dit is de link naar het enige geaccepteerde uitschrijfformulier van Sporting Martinus:

 • Het is al een tijdje niet meer mogelijk om je spelerspas op te halen: alle bestaande spelerspassen zijn door de KNVB gedigitaliseerd: je digitale spelerspas is na de overschrijving digitaal beschikbaar bij je nieuwe vereniging. 

  Heb je nog vragen? Mail ze dan even naar ledenadministratie@sportingmartinus.nl