• De zondagselectie van Sporting Martinus was dit weekend op trainingskamp in Hoenderloo en omgeving. Met 35 spelers en 6 stafleden werd er getraind, was er de befaamde Renzema sport, spel en quiz competitie, zijn er volop herinneringen gemaakt in Apeldoorn en Arnhem, én werd er geoefend.

  Met een voorafgaande avond en nacht kwalitatief mindere voorbereiding in lijf en leden trad Zondag 2 aan tegen het 1e elftal van 3e klasser OVC ‘85 uit Oosterbeek. Tegen deze nuttige sparringpartner werd na een 2-2 ruststand en 3-2 voorsprong uiteindelijk verdienstelijk met 3-3 gelijkgespeeld.

  Uw reporter stond echter in Ellecom langs de lijn waar door Zondag 1 op het kunstgrasveld van EDS geoefend werd tegen 1e klasser vv DUNO. In de eerste helft zagen we, zeker gezien het voorprogramma, een fel en dominant Sporting Martinus dat uit een fraaie directe vrije trap van Chivu Gathier op voorsprong kwam. Een slordige fout in de eigen zestien leidde de onnodige gelijkmaker in waarna het roodgele vlaggenschip de draad weer oppakte. Binnen vijf minuten na de gelijkmaker was het opnieuw Gathier die betrokken was. Met een listige pass stuurde hij Jay Day weg die fraai en hard met links afrondde: 1-2.

  Na rust de nodige wisselingen en vermoeidheid die het spel er niet beter op maakten maar op karakter werd de overwinning veilig gesteld. Een mooie opsteker tegen deze 1e klasser waarmee we aanstaande zondag de competitie herstarten met de thuiswedstrijd tegen Antibarbari.

  We zien u om 14:00 graag weer langs de lijn in Stadion Overburg!

  Foto's volgens nog, maar kijk anders ook alvast even op de facebook site van Martianen

  https://www.facebook.com/groups/395152963878170