• Tijdelijke voorzieningen op veld 2 geplaatst!

  15 sep 2021 Beheerder
 • Op de sportvelden van Sporting Martinus is sinds vandaag, 28 september 2021, voor het eerst zichtbaar dat onze club afscheid gaat nemen van de huidige kantine. Op veld twee is een noodvoorziening geplaatst van 31 bij 10 meter. ’s Ochtends om 06.00 uur rolden de vrachtwagens het terrein op en werd aangevangen met de opbouw.
  Onder de coördinatie van Harry Leliveld verrees gaandeweg de ochtend en middag de noodvoorziening waar we het als club tot medio 2022 mee gaan doen. De voorziening bestaat uit een kantine, cateringruimte, zes kleedkamers, administratiekamer, doucheruimte en toiletruimte. De verwachting is dat de huidige kantine tot 10 oktober nog open is en dat de noodverziening 13 oktober geheel operationeel zal zijn.
  Dat houdt in dat er nog aardig wat werk aan de winkel is. Kantine, kleedkamers en andere ruimtes moet nog volledig ingericht worden en de huidige kantine moet geheel leeg gemaakt worden. Op 8 november beginnen naar verwachting de eerste voorbereidingen voor de sloop.

  Zaterdag 2 oktober Sloopfeest
  Op zaterdag 2 oktober nemen we als club officieel afscheid van onze oude kantine met het Sloopfeest. Kaarten voor dit feest zijn nog te verkrijgen aan de bar of via een whatsappje naar Moniek Kleintjes, 06-10122899