• Zaterdag, 1 juni was het weer een groot feest op de SUPER-SLOTDAG. Alle teams van onder 8 tot en met onder 12 doen hier aan mee als leuke afsluiting van een mooi seizoen met elkaar.

  Ook dit jaar weeer puilde de fietsenstalling uit haar voegen en was de tomeloze energie van alle deelnemers en hun publiek letterlijk voelbaar. Er werd dan ook weer flink uitgepakt door de onvermoeibare organisatie en de regendruppels aan het begin van de dag bracht hun enhousiasme niet van de wijs. Verre van dat. Wedstrijdsecretariaat, extra drank-en-broodjes-worst-tent, een heuze merchandising kraam, de DJ set en de prijzentafels werden in alle vroegte opgebouwd en vervolgens stroomden de deelnemers massaal het terrein op, met als gevolg zelfs wachtrijen voor de koffie tot aan buiten het terras. 

  De toernooi-organisatie had er haar handen vol aan om het overvolle speelschema strak uit te voeren, inclusief de spelonderdelen met snelheidsmeters, dartvoetbal, penaltyschieten voor moeders, loterijen en wat al niet meer.  De tijdtoeter was onverbiddelijk.
  De uitreiking van de verdiende bekers en medailles werd met verve geleid door Martijn van Hees, omringd door honderden ouders en kinderen, waarbij de uitreiking van de glazen pot met chocoladevoetballetjes bijna werd beschouwd als het winnen van de Champions League Cup.  

  Al met al, ook deze SuperSlotdag was weer een SUPERTOP dag! Hulde aan alle vrijwilligers van de organisatie en ook die van de kantine, en absoluut aan alle deelnemers en hun ouders/verzorgers.   
   

  Bekijk hier de video-impressie Slotdag 2024 (dank aan Wouter Menken):

 • Hieronder de video-herinneringen aan de Slotdag van 2022 en 2023, het is inmiddels een mooie serie aan het worden.