• Voetbalstraat is nu Sporting Martinus Teamshop

  3 okt 2021 Beheerder
 • De Sporting Martinus Teamshop vervangt de Voetbalstraat waarop alle speciaal voor Sporting Martinus geselecteerde sportkleding werd aangeboden.

  Voetbalshop.nl is sinds de zomer van 2021 de kledingleverancier van Sporting Martinus. Je bent van harte welkom in de winkel van – Voetbalshop Amstelveen – Kostverlorenhof 147, 1183 HK AMSTELVEEN (020-8225179). Voetbalshop Amstelveen heeft ook een speciale website opgezet voor Sporting Martinus, de Sporting Martinus Teamshop:

  Sporting Martinus | Teamshop.nl 

  De webshop is veranderd. Maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Sporting Martinus speelt nog steeds in Quick. Het Sporting Martinus Jeugdkledingfonds is er nog steeds. Alle leden van Sporting Martinus profiteren nog steeds van aantrekkelijke prijzen en leuke kortingen. En iedereen kan nog steeds 24 uur, 7 dagen per de week de Sporting Martinus sportkleding aanschaffen.
  Daar is extra bijgekomen dat je nu ook van maandag tot en met zaterdag in de winkel terecht kunt. In de winkel wordt het uitgebreide assortiment voetbalkleding getoond en kan vanaf november door de jeugd ook de wedstrijdkleding worden opgehaald of omgewisseld als het niet meer past.

  De clubwebshop is dus vernieuwd! In de Sporting Martinus | Teamshop.nl waar alle Quick sportkleding verkrijgbaar is, krijg jij als Sporting Martinus lid je spullen tegen aantrekkelijke prijzen. Wanneer je op www.voetbalshop.nl rechts bovenin op “verenigingen” klikt, vervolgens “Sporting”, “Martinus” of “Sporting Martinus” invult in het vakje “zoek verenigingen” vindt je gemakkelijk Sporting Martinus | Teamshop.nl. Rechtstreeks deze link aanklikken kan uiteraard ook.

  De kleding was toch altijd in het clubhuis?
  Dat klopt. De afgelopen zes jaar werd door Christa en Karin voor iedere jeugdspeler een keurig wedstrijdtenue verzorgd. Op zaterdagochtend was het een drukte van jewelste in het clubhuis. En midden in de week was het vaak ook nog mogelijk om de kleding te verkrijgen of om te ruilen als een grotere maat nodig was. Daar zijn héél wat uurtjes in gaan zitten. En als je het Christa en Karin nu zou vragen, dan zouden ze er nog steeds wel een tijdje mee willen doorgaan. Die zullen de spelertjes misschien wel gaan missen.

  Maar aan de positieve kanten van deze goede zorg zaten ook wat praktische aspecten. Allereerst het nieuwe clubhuis. Over ongeveer een jaar betrekt Sporting Martinus een nieuw clubhuis. Dat nieuwe clubhuis komt op dezelfde plaats te staan als het huidige clubhuis. Kortom, er zal plaats moeten worden gemaakt. Ter overbrugging is aan de rand van veld 2 een noodgebouw geplaatst. Maar dat is veel kleiner. De grote ruimte die voor de opslag, het klaarleggen en het passen van de kleding nodig is, is in het noodgebouw niet beschikbaar.
  Bovendien groeide het assortiment gestaag. Steeds meer mooie kledingstukken werden er toegevoegd. Maar van ieder artikel moest van elke maat eigenlijk een kleine voorraad worden aangehouden. Dat, en de vele ruimte en tijd die het goed verzorgen van de kleding kostte, heeft tot het besluit geleid om naar alternatieven te zoeken.

  Het alternatief werd gevonden toen Voetbalshop.nl zich bij de club meldde met het plan om een nieuwe winkel te beginnen in Amstelveen. Voetbalshop.nl wilde, naast andere gerenommeerde merken als Nike en Adidas, ook Quick gaan voeren. Ook verzorgt de organisatie de kleding voor andere clubs. Daardoor is zij bekend met een opzet zoals het Sporting Martinus Kledingfonds. Bovendien heeft de winkel véél ruimere openingstijden. Via Sporting Martinus | Teamshop.nl 24/7 en via de winkel in winkelcentrum Kostverlorenhof minstens 49 uur per week. Kortom, een win-win-situatie.

  Het nieuwe tenue in vertrouwde kleuren
  Sporting Martinus heeft een nieuw tenue ontwikkeld. Er wordt voortaan gebruikgemaakt van een veel prettiger te dragen stof. Ook is gekeken naar het ontwerp. In het voorjaar is aan de leden een serie alternatieven voorgelegd. Uiteindelijk werd gekozen voor een nieuw shirt dat veel overeenkomsten vertoont met het oude tenue. Een grafisch ontwerper heeft vervolgens subtiele verbeteringen in het ontwerp aangebracht. Ook wordt het nieuwe clublogo op het wedstrijdshirt aangebracht.

  Medio oktober worden de eerste tenues verwacht. Dan zal Voetbalshop.nl nog enkele voorbereidingen treffen. In de loop van november zullen teamtassen worden samengesteld voor de selectieteams en zullen de leden bericht krijgen hoe, en wanneer, zij voor het nieuwe tenue in de winkel terecht kunnen. Wat wel belangrijk is, is dat van elk selectieteam per speler een opgave is verstrekt van welke maten er nodig zijn voor de shirts, de shorts en de kousen. Leiders kunnen dit lijstje toesturen via kleding@sportingmartinus.nl.

  Het nieuwe clublogo van Sporting Martinus
  Op de site van de webshop worden alle artikelen van het clubassortiment getoond in Sporting Martinus clubkleuren. Ook is automatisch het nieuwe Sporting Martinus clubbadge aangebracht. Dit Sporting Martinus clubassortiment is de officiële sportkledingswijze bij onze clubtrainingen en clubwedstrijden.

  NB: vanaf november zijn de officiële Sporting Martinus voetbaltenues en sokken te verkrijgen via de Voetbalshop.nl winkel in winkelcentrum Kostverlorenhof. Klik hier Sporting Martinus | Teamshop.nl, of ga naar de winkel voor de Sporting Martinus training kleding-sets.

  Voordelen van Sporting Martinus | Teamshop.nl en van Voetbal.nl in Kostverlorenhof:

  • aantrekkelijke prijzen als lid van Sporting Martinus
  • onderdelen van de trainingsets zijn vernieuwd
  • keuze uit een breed Quick assortiment
  • de trainingsets zijn nu al te verkrijgen
  • personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te drukken
  • kans op gratis thuisbezorgd bij bestellingen via Sporting Martinus | Teamshop.nl

  Ook niet voetballende broertjes, zusjes of andere familieleden kunnen hun Quick of andere sportkleding verkrijgen in de winkel.

  Neem snel een kijkje op Sporting Martinus | Teamshop.nl of in de winkel in winkelcentrum Kostverlorenhof.