• Sporting Martinus levering wedstrijd- én trainingskleding helaas vertraagd

  24 aug 2021 Beheerder
 • Door omstandigheden, buiten de schuld van Voetbalshop.nl om, zijn de leveringen van zowel de wedstrijdkleding als de traininsgkleding helaas vertraagd. De oorzaak van deze vertraging ligt bij een ongelukkige samenloop deels bij ons (pas de derde sample uit Azië was o.i. correct. Elke sample kost 3 weken tijd), deels bij de kledingleverancier (importbestelling blijkt een net afwijkende kleur rood te hebben) en grotendeels bij de productie- en exportdrukte in Azie.  

  Voor de nieuwe wedstrijdkleding verwachten we een uitlevering half oktober.  In de tussentijd kan er nog vanuit de voorraad huidige kleding in het clubhuis een oplossing gevonden worden. 

  Voor de nieuwe trainingskleding verwachten we een uitlevering begin november. Om wél in de tussentijd in rode tenues te kunnen trainen en inlopen is het mogelijk om de complete set inclusief de afwijkende kleur rode shirt aan te schaffen, en om dat shirt in november in te wisselen voor de juiste rode versie met de correcte opdruk. NB niet alle maten van de diverse items zijn op voorraad binnen. 

  Wanneer de nieuwe tenues eenmaal door de producent geleverd zijn, krijgen de elftalleiders hierover bericht en kunnen per team het huidige wedstrijdshirt en broek omgeruild worden voor de nieuwe, in de winkel van Voetbalshop.nl Amstelveen.

  Onze excuses, zeker ook namens onze leverancier Kogros, voor deze vertraging en we benadrukken graag nogmaals dat deze vertraging volledig buiten invloed van de Voetbalshop.nl in Amstelveen ligt. We hadden wat dit betreft graag met elkaar het begin van onze samenwerking bij de start van het nieuwe seizoen anders gezien. Enfin, het is zoals het is en we roeien voorlopig met de riemen die er zijn.

  -------

  Zoals eerder aangekondigd gaat Voetbalshop.nl locatie Amstelveen in winkelcentrum Kostverlorenhof de kleding voor de gehele club verzorgen. Het adres van de winkel is Kostverlorenhof 147, 1183 HK Amstelveen.

  Belangrijk om hier speciaal nu te melden is de trainingskleding.
  Op dit moment dragen de spelers van de selectieteams, van O10 tot O19, de ‘rode CARS JEANS training-tenues’. Aangezien wij zo veel mogelijk gelijkheid willen brengen in de faciliteiten aan selectie- en niet-selectie teams, is besloten het mogelijk te maken dat vanaf komend seizoen alle spelers die competitie spelen in deze training-tenues kunnen trainen. Deze tenues kunnen ook gebruikt worden als inloopshirt (korte mouwen shirt en/of trui). Het trainingstenue kan iedereen als set met korting bij Voetbalshop.nl Amstelveen in winkelcentrum Kostverlorenhof en via de Sporting Martinus pagina op Voetbalshop.nl aanschaffen. De trainingset is verkrijgbaar tegen 10% korting voor 99 euro, en bij aanschaf van de volledige set gaat hier nog 10 euro korting af vanuit de sponsorbijdrage van CARS JEANS. Hierdoor komt de prijs van een volledige set dus op 89 euro.

  Voor wedstrijdtenues blijft het kledingfonds bestaan en het bedrag blijft 30 euro per jaar. Daarvoor kun je dus gedurende het hele jaar gebruik maken van het ‘ruilsysteem’ indien een shirt of broekje te klein is. Ook dit gebeurt voortaan in de winkel van  Voetbalshop Amstelveen.
  Naast de Sporting Martinus kleding krijgen alle Sporting Martinus leden 10% extra kassakorting op de gehele collectie van  Voetbalshop.nl. Let op: deze korting geldt alleen in de winkel in Amstelveen.

  Hieronder nog even concreet op een rij wat er gaat veranderen vanwege de samenwerking met Voetbalshop.nl:

  Kledingfonds:
  • Het wedstrijdshirt, wedstrijdbroekje en (eenmalig) sokken (als je voor het eerst competitie gaat spelen) voor de jeugd zitten in het kledingfonds. Dit betekent dat het shirt en het broekje worden ‘geleend van Sporting Martinus’ en dat je gedurende het voetbalseizoen je shirt of het broekje kunt omruilen als je daar uit bent gegroeid.
  • De presentatiepakken zijn uit het kledingpakket van het kledingfonds voor de jeugd gehaald.
  • Senioren krijgen eenmalig een nieuwe wedstrijdset in verbeterde kwaliteit, en uiteraard met het nieuwe logo. Als items vervangen moeten worden is dit voor eigen rekening, net als voorheen.
  • De kousen worden eenmalig vanuit de club gegeven. Mocht je nieuwe kousen willen dan kun je die verkrijgen in de webshop of in de winkel van Voetbalshop.nl zelf
  • In plaats van in het clubhuis, kun je zodra de tenues in de winkel binnen zijn, je wedstrijdshirt en broekje ophalen en ruilen in de winkel van Voetbalshop.nl Amstelveen.
  De rode-training-tenues van CARS JEANS zijn met extra korting te koop in de winkel van Voetbalshop.nl Amstelveen op Kostverlorenhof en zonder korting via de webshop en is verplicht voor alle selectiespelers en optioneel voor alle niet-selectiespelers die in de KNVB competitie spelen. 
  • De rode tenues worden gebruikt tijdens de training en voor de warming-up voor zowel de uit- als thuiswedstrijden. Het is geen wedstrijdkleding.
  • Als in de winkel een complete set van het rode CARS JEANS tenue wordt aangeschaft, bedraagt de prijs € 89,-. Deze extra korting is mogelijk door de sponsoring van de trainingset door CARS JEANS. De items kunnen vanzelfsprekend ook apart gekocht worden.

  Tenslotte ter bevestiging:
  • De nieuwe wedtrijdshirts zullen dus niet op tijd beschikbaar zijn om er de competitie mee te beginnen. De eerste wedstrijden zullen dus gewoon nog in de huidige tenues worden gespeeld. Als van dit oude tenue een shirtje of broekje te klein is geworden, kan contact worden gezocht met het kledingcomité zodat bekeken kan worden of er nog een passend shirtje of shortje nog uit voorraad beschikbaar is.

  Wij vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan kun je deze stellen op kleding@sportingmartinus.nl.

  Met vriendelijke groet, namens Het Bestuur,
  Rick van Bruggen