• Sporting Martinus en Intercure Fysiotherapie & Sportsrehabilitation slaan handen ineen

  16 dec 2020 Beheerder
 • Onlangs heeft het Bestuur besloten een samenwerking aan te gaan met een nieuwe partner op het gebied van fysiotherapie: Intercure Fysiotherapie & Sportsrehabilitation

  De huidige samenwerking mat Karel Muns fysiotherapie is opgezegd. Vanaf zondag 11 oktober jl. is Intercure Fysiotherapie & Sportsrehabilitation, gevestigd in Amsterdam-Buitenveldert, de nieuwe fysiotherapie partner van Sporting Martinus. 

  Het bestuur denkt met Intercure een partner te hebben gevonden die kan bijdragen in het realiseren van de ambities van Sporting Martinus voor de komende jaren. Voor de Zondag 1 is immers de ambitie uitgesproken om zo snel mogelijk te promoveren naar de tweede klasse en van daaruit de pijlen te richten op de eerste klasse. Deze ambitie sluit goed aan op de ingezette positieve ontwikkelingen bij de jeugdopleiding waar het niveau de laatste jaren omhoog is gegaan. Dit is belangrijk, omdat hiermee de  (hoofd)doelstelling gerealiseerd kan worden om zoveel mogelijk eigen jeugd op te leiden voor, en te laten doorgroeien naar de zondagselectie en uiteindelijk Zondag 1.

  Het adres en telefoonnummer van Intercure Fysiotherapie en Sportsrehabilitation is:

  Walborg 9
  1082 AM Amsterdam

  Tel: 020-3013090

  www.intercure-amsterdam.nl

  Naast ervaring, kennis en kunde is de flexibiliteit in beschikbare uren een groot voordeel bij Intercure. Als een speler op vrijdagavond, zaterdag, of zelfs zondagochtend voor de wedstrijd nog een (extra) behandeling nodig heeft, dan kan dat in overleg (bijna) altijd. Ook behandeltijden in de vroege ochtend of (late) avond (in combinatie met studie of werk) zijn mogelijk.

  Op korte termijn zal verder overleg gevoerd worden met Intercure op welke wijze hun partnership voor de jeugdopleiding kan worden ingezet.

  Het Bestuur dankt Karel Muns Fysiotherapie en Robby Boes in het bijzonder voor de bewezen diensten de afgelopen jaren. Verder wenst het Bestuur het Intercure team veel succes en vertrouwt op een succesvolle samenwerking!