• Sporting Martinus eert clubiconen met afscheidswedstrijd

  1 sep 2020 Redactie
 • Op zondag 13 september vindt een unieke gebeurtenis plaats! Door het plotselinge stoppen van de competitie vorig seizoen wegens corona, was daar geen gelegenheid tot het passend afscheid nemen van enkele grote Martiniaanse clubiconen binnen- of rondom de zondagselectie. De spelers Raymon Wismeijer, Jesse Correia, Thomas Delleman, Niek Koning en Niels Wuhtrich en de stafleden Ronald Renzema, Ruud Draaijer, Jos van Gerve en Tommie Thomas kregen niet het afscheid dat ze verdienden. Als een nachtkaars ging het seizoen uit en een laatste wedstrijd, moment met elkaar of innige knuffel kwam er nooit. 

 • Dat moment van eren en afscheid nemen komt er nu alsnog. Sporting Martinus organiseert op zondag 13 september een unieke afscheidswedstrijd, waarin we afscheid nemen van spelers- en stafleden die vorig jaar de Martiniaanse poort achter zich dicht deden trekken. Twee teams met oud-Martinianen -die hun strepen ruimschoots hebben verdiend in het eerste elftal- zullen acte de presence geven, speciaal voor ‘Wismeijer&Co’. Zo zullen onder andere Marc Nipius, Mo Tissoudali, Danny Hijzelendoorn, Jeffrey van Groningen, Robert Aartse en Ron van der Heijde hun kunsten laten zien. Deze helden (en nog veel meer van toen!) speelden allen ooit samen met Raymon Wismeijer, die op 13 september extra in de aandacht zal staan.

  Wismeijer krijgt ook afscheid in officieel duel

  Liefst 14 jaar speelde hij in het eerste elftal van de club en maakte daarin vele hoogte- en dieptepunten mee. Om Raymon Wijsmeijer het afscheid te geven dat behoort bij een speler van zijn statuur, zal Raymon voor de laatste keer minuten maken in een officiële wedstrijd van het Martiniaanse vlaggenschip, als hij mee zal spelen in het bekerduel versus VVZA.

 • Naast de bekerwedstrijd van het eerste tegen VVZA met aansluitend de afscheidswedstrijd voor clubiconen, staat deze dag ook het immer prestigieuze Overburg Gala op het programma. We nemen u stapsgewijs door de dag heen.

  14:00 uur

  SPORTING MARTINUS – VVZA

  Derde pouleduel in de beker, met Raymon Wismeijer in de basis.

  16:00 uur

  OVERBURG GALA 2019-2020

  Direct na het bekerduel bedanken we op het hoofdveld en in bijzijn van u allen de vrijwilligers rondom de selectie en reiken we de bekers uit voor talent-, toscorer- en speler van het jaar uit. Daarbij nemen we afscheid van vertrekkende spelers en stafleden.

  16:30 uur

  AFSCHEIDSWEDSTRIJD CLUBICONEN

  Arbitrage: Michel Becker, Louis Habets en Ruud van de Bult.

  Selecties:

  Team A:

  Coach: Tom Verhoek en Jesse Correia

  1-Niels Wuhtrich/Steven den Heeten

  2-Thomas Verhoogt

  3-Marc Nipius

  4-Mitchell Senft

  5-Niek Koning

  6-Danny Hijzelendoorn

  7-Robin Meerhoff

  8-Diego Thomas

  9-Tom van Houten

  10-Ralph Jurka

  11-Stephan Gal

  12-Mo Tissoudali

  13-Dave Castillo

  14-Ron van der Heijde

  15-Lars Born

  16-Toby Correia

  17-Thomas Delleman

  Team B:

  Coach: Jannis van der Lijcke en Jeroen van Kempen

  1-Sander van der Velden/Patrick Gerlof

  2-Pieter Nortier

  3-Neal Kaas

  4-Ritchie Nanninga

  5-Ronald Renzema

  6-Fabrice de Waal

  7-Rick van Bruggen

  8-Jeffrey van Groningen

  9-Raymon de Wind

  10-Danny van der Meer

  11-Arthur Zandvliet

  12-Nelson Da Silva

  13-Chance Meeuwis

  14-Hans van Diest

  15-Raymon Wismeijer

  16-Ron Gerlof

   

  Het wordt een memorabele en unieke dag! U komt toch ook kijken?