• SPM nominaties op sprankelend Amstelveens Sport Gala 2023

  15 feb 2023 Beheerder
 • Afgelopen vrijdag vond het Amstelveen Sportgala weer plaats, na een aantal stille Corona-jaren. Het werd een mooie show met mooie winnaars in diverse sportieve categorie├źn. Amstelveen toonde die avond haar sportieve pracht in de volle breedte. We mogen trots zijn op een gemeente met zoveel fraaie sportlocaties, zoveel talentrijke en leuke sporters en op minimaal even zoveel vrijwilligers die dit allemaal mogelijk maken, van rolstoeldansen tot karate, van indoorhockey tot rugby. Het aantal soorten sport in Amstelveen is ongekend veel, zeker ook dankzij haar internationale samenstelling. 
  In 2019 won Sporting Martinus de prijs als Vereniging van het Jaar. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Korfbal Vereniging Amstelveen, als sympathiek club en zeker ook vanwege de grote betrokkenheid en hulp door eigen clubvrijwilligers bij diverse sociale projecten in haar buurt.

  Sportgala met 2 SPM nominaties!
  Het Sportgala werd een leuke afwisselende avond, ook dankzij de muzikale medewerking van leerlingen van het Herman Wesselink College. Het was een echte glittershow met mooie sportwinnaars in categorieen als Club, Coach, Talent en Vrijwilliger van het Jaar, en met net zo trotse genomineerden, onder wie twee vrijwilligers van Sporting Martinus!
  Henk Blom was genomineerd in de categorie Vrijwilliger van Amstelveen. Een welverdiende erkenning na meer dan 60 jaar actief en veelzijdig vrijwilligerswerk voor de club, waaronder jarenlang als secretaris bestuurslid en in de sponsorcommissie (en met hem ook zijn vrouw Christa, zeggen wij er gelijk bij).
  En Ruud van de Buld ontving een nominatie als inspirerend Coach van ons Walking Football contingent op de woensdagmorgen, in combinatie met het ongekend veel, bijna dagelijkse vrijwilligerswerk op de club, veelal buiten zicht van velen.

  Henk en Ruud, van harte gefeliciteerd met deze terechte erkenning vanuit AmstelveenSport!

  Pascal Zegwaard van RODA23 werd in memoriam uitgeroepen tot de Vrijwilliger van het Jaar 2022.
  Een volledig verslag van het Amstelveen Sportgala leest u op: https://www.amstelveenz.nl/nieuws/professioneel-en-vermakelijk-amstelveen-sportgala-groot-succes-dit-zijn-alle-winnaars.html


  In 2020 werd Sporting Martinus bekroond tot Amstelveens Vereniging van het Jaar 2019
  Een foto van die uitreiking treft u hieronder aan. Een verslag daarvan met het juryrapport leest u nog op: 
  https://www.sportingmartinus.nl/sporting-martinus-sportvereniging-van-het-jaar-2019