• Simon Roozendaal verruilt AFC voor Sporting Martinus

    24 apr 2022 Beheerder
  • Nadat eerder al bekend werd dat spelers Bo de Bruijn (ex FC Lisse) en Ralph Jurka (ex Swift) de overstap naar Sporting Martinus maken, werd deze week duidelijk dat ook Simon Roozendaal na de zomer te bewonderen zal zijn in het roodgeel van Sporting Martinus.
    Daarmee keert Simon na 16 jaar terug op Sportpark Overburg waar hij als 6-jarige zijn voetbalcarrière startte in de F-pupillen. Al snel bleek dat hij over het nodige talent beschikte en op 10-jarige leeftijd de overstap naar AZ maakte, gevolgd door 9 jaar AFC waar hij eerst alle top-jeugdelftallen doorliep en als laatste in AFC o21 en dit seizoen in AFC Zaterdag 1 speelde. Met name het laatste seizoen is niet helemaal geworden wat Simon ervan verwachtte en omdat hij altijd goed bevriend is gebleven met enkele spelers van Sporting Martinus en de verhalen hoorde over het project waar de club met het eerste zondagelftal mee bezig is, heeft hij nu bewust de keuze gemaakt om terug te keren bij zijn eerste club.

    De combinatie van de liefde voor zijn oude club en de ambitieuze plannen om met Sporting Martinus de weg omhoog in te slaan moeten ervoor gaan zorgen Roozendaal zijn plezier in het voetbal weer terugkrijgt en zijn bijdrage te kunnen leveren aan de kwalitatieve ontwikkeling van de selectie van trainer Tom Verhoek. Wij heten Simon van harte welkom terug op “het oude nest” en wensen hem alle plezier en succes toe in het roodgeel van Sporting Martinus