• Op woensdagmiddag svp ALLE fietsen goed plaatsen bij Enjoy

  15 feb 2022 Beheerder

 • We ontvangen klachten van bezoekers van het Thijssepark over de fietsen op woensdagmiddag op het mooie bospad naar ons Veld 4.
  Op woensdagmiddag maakt iedereen tot 16.00 uur gebruik van de ingang bij Veld 4. De fietsen mogen (moeten) jullie op het terrein van Enjoy! Learning neerzetten/stallen (zie onderstaande plattegrond).

  Fiets niet door op het bospad, blokkeer het pad niet. Informeer je kinderen hun fiets te plaatsen op de aangegeven plaats bij Enjoy en die laatste 50 meter te lopen naar de ingang van veld 4. Zo maken we zo min mogelijk overlast voor anderen. 

  Zolang de bouw duurt is het even behelpen op woensdagmiddag tot 16.00 uur. In belang van ieders veiligheid is het niet anders. Help hieraan mee. We proberen in goed overleg met onze buren en omwonenden alles te doen om het voetballen en trainen gewoon door te kunnen laten gaan tijdens het bouwen. Ook Enjoy stelt hiervoor een deel van haar terrein aan ons ter beschikking. Volg de aanwijzingen svp goed op en leef de afspraken na. Dat scheelt voor iedereen een hoop gezeur en gedoe. Deal!

  Dank jullie wel.

  Het Bestuur.