• Onze clubwinkel

  Natuurlijk gun je onze sponsors eerst "jouw business". Maar soms wil je ook online ergens anders, zoals bij De Bijenkorf, Booking.com, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, Bonprix, Leen Bakker, Expert of de Hema.nl wat bestellen. Doe dat dan via Onze Clubwinkel.nl voor extra korting!

   Als lid van Sporting Martinus (of familielid of vriend) ontvang je van deze en 600 (!!) andere webshops een extra korting die je normaal niet krijgt. Dat is mooi meegenomen. 

  Eveneens mooi meegenomen is, dat daarnaast bij iedere aankoop die jij doet, Sporting Martinus een kleine bonus van diezelfde webshop ontvangt! Dit is automatisch een win/win situatie! Voor jou zelf én voor de club. Meer dan 500 verenigingen en al hun leden doen hier al aan mee! Nationale webshops maken hier graag gebruik van. 

  Online shoppen bij de grote online winkels, van Bol.com tot Wehkamp.nl en van Bart Smit.nl tot Hema.nl. doe je via Onzeclubwinkel:  een mooie en eenvoudige manier om geld te (be)sparen, voor jezelf en voor de club!

  Aanmelden als lid van Sporting Martinus bij Onze Clubwinkel werkt als volgt:

  • Op www.onzeclubwinkel.nl kun je je registreren met e-mailadres en een wachtwoord.
  • Je vinkt bij "inschrijving": Sporting Martinus aan als jouw vereniging.
  • That's it!  
  • Via www.onzeclubwinkel.nl vind je via het zoekvenster het product, de winkel of de dienst die je zoekt. Je klikt jouw webwinkel aan en shopt zoals je dat gewoonlijk ook doet.

  Vanaf nu ga je voor elke online aankoop eerst naar www.onzeclubwinkel.nl , en vanaf daar naar de online winkel naar voorkeur en koopt en betaalt daar jouw artikel.  Bij elke online aankoop die je zo doet ontvang je zelf twee derde (2/3) van de speciale clubwinkelkorting en maakt de winkel één derde (1/3) van de clubwinkelkorting over aan Sporting Martinus. 

  GeldTerug-tegoed
  Zodra een aankoop is afgerond, zorgt de betreffende online winkel ervoor dat de opgebouwde korting zichtbaar is op Onzeclubwinkel. Op jouw persoonlijke Onzeclubwinkel-pagina zie je precies hoeveel GeldTerug-tegoed je voor jezelf én voor de vereniging hebt opgebouwd.

  Uitbetaling van GeldTerug-tegoed
  Zodra jouw GeldTerug-tegoed hoger is dan € 5,- kun je het laten uitbetalen. Je kunt het ook laten staan en doorsparen tot een voor jou geschikt moment. Misschien een extraatje voor de vakantie of feestdagen?

  Zodra het GeldTerug-tegoed voor Sporting Martinus hoger is dan € 25,- kan dit uitbetaald worden aan de club.

  Gun jezelf die extra korting en help Sporting Martinus. Voordelig Online Shoppen bij je favoriete online winkel doe je voortaan via www.onzeclubwinkel.nl ! Maar denk alstublieft alstublieft eerst aan onze eigen sponsors. Zij steunen ons, wij steunen hen.