• Omruilen voetbaltenues seizoen 2020-2021

  Vanwege Corona en de maatregelen van het RIVM heeft ook het kledingcomité de procedure voor het passen en/of omruilen van de voetbaltenues moeten aanpassen. Wij kunnen helaas niet meer op basis van inloop de wedstrijdkleding omruilen, ook al zijn we in de kantine aanwezig en hoe leuk we dat vroeger ook vonden. We gaan over op een aanmeldmethode via onderstaand formulier en vandaaruit zien we elkaar alleen op afspraak.
  Bij voorbaat dank voor uw begrip en de medewerking.

  Wedstrijdtenues omruilen:

  Stap 1:
  Als u een vanuit het kledingfonds ontvangen presentatiepak of wedstrijdtenues wilt omruilen, dan begint dit door onderstaand Omruilformulier compleet in te vullen en te versturen. Dit bericht wordt ontvangen door het kledingcomité (kleding@sportingmartinus.nl).

  Stap 2:
  U ontvangt van het kledingcomité een antwoord per email met daarin de dag en tijdslot wanneer u de kleding kunt komen omruilen. De omruiltijden zullen zoveel mogelijk rondom de trainingstijden en op zaterdagochtend worden gepland. Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij minimaal een week nodig hebben om de afspraak te plannen en de omruiling voor te bereiden.   

  Stap 3:
  De om te ruilen kleding moet gewassen en gevouwen worden ingeleverd. Anders kunnen we het niet aannemen. Graag in een schone doorzichtige plastic zak (bijv. pedaalemmerzak) met daarin een briefje met naam en team. De gewenste kleding ligt dan klaar.

  NB. Kousen kunnen niet worden geruild. Nieuwe kousen kunnen wel op zaterdagochtend bij ons worden gekocht.

  Waar vindt u het nummer en de maat?
  Shirt: Het nummer op het waslabel of op de binnenkant van de zoom, de maat in de binnenkant van het shirt bovenin op de rug.
  Short: Het nummer en de maat aan de binnenkant achter onder de band.
  Presentatiepak: Het nummer en de  maat op het maatlabel (van het jack eventueel op het waslabel aan de binnenkant in de zijnaad).

 • Omruilformulier voetbalkleding seizoen 2020-2021