• Het aantal meiden bij Martinus groeit, en we staan open voor nog meer meiden! Ben jij tussen de 7 en 11 jaar en vind je voetbal leuk? Kom dan eens meetrainen bij de gezelligste club van Amstelveen. Ervaring is niet nodig, enthousiasme is voldoende. Wil je vrijblijvend meedoen en de sfeer proeven? Kom naar een van de open trainingen. Mail naar don@ginsel.nl en laat weten wanneer je komt. Tip: neem je zusje, buurmeisje of vriendin mee, dan wordt het nog gezelliger. Alle meiden zijn welkom! Ook als je al eens bent geweest.

  Onze open trainingen:
  Maandag 17 april, 15.45 - 17.00 uur
  Woensdag 19 april, 15.45 - 17.00 uur
  Vrijdag 12 mei van 16:30 tot 17:30 uur
  Vrijdag 26 mei van 16:30 tot 17:30 uur
  Vrijdag 9 juni van 16:30 tot 17:30 uur
  Vrijdag 23 juni van 16:30 tot 17:30 uur

  Als je weet dat je wilt voetballen, en je wilt graag meetrainen met jouw leeftijdgenoten. Meldt je dan aan als lid via deze link: https://www.sportingmartinus.nl/lid-worden. De leeftijdscoordinator neemt dan contact met je op om te kijken waar je het beste in het team past en hoe je kennis kunt maken. Meiden kunnen zowel in een gemengd team spelen als in een meidenteams, beide afhankelijk van de ruimte in teams en fit met de speler.

  Meer weten over het meidenvoetbal bij Sporting Martinus? Hieronder lees je alles inclusief een mooie review over Sporting Martinus van Oranje-speelster Katja Snoeijs, die bij ons begonnen is met voetballen. Na de zomervakantie starten er nieuwe meidenteams. Misschien met jou erbij.

  Meer info: https://www.sportingmartinus.nl/meiden-en-vrouwenvoetbal