• Als officieel medewerker webredactie gaan alle deuren voor je open!

  Achter de schermen werken we volop aan de optimalisatie van onz website. Er zullen op het gebied van lay-out en gebruik nog enkele zichtbare- en minder zichtbare aanpassingen volgen. Waar we als club met de site naar toe willen is een platform waarop onze bezoekers alle actuele informatie kunnen vinden betreft programma, uitslagen, afgelastingen en verslaggeving. Dat is nu redelijk op orde en door de link met sportlink is de site altijd actueel. Naast de genoemde punten, willen we ook graag meer aandacht gaan besteden aan nieuws en achtergronden en dit vaker met u delen. De site mag gerust wat actiever worden, er is binnen de muren van Sportpark Overburg namelijk altijd wel wat te melden!

  Gevraagd: bloggers/journalisten/redacteuren en vloggers/videomakers (M/V)

  Momenteel bestaat de websiteredactie uit anderhalve man en een slimme paardenkop en kunnen we de website niet van voldoende content voorzien zoals we graag zouden willen. Daarom willen we het redactionele team graag uitbreiden met enkele enthousiastelingen. Dit mag dagelijks, wekelijks, maandelijks…kortom wanneer het u uitkomt, dit kan in allemaal in overleg.

  Wie zoeken we?

  Uiteraard iemand met affiniteit en betrokkenheid bij en met Sporting Martinus en het leuk vindt om te schrijven. Het redactionele team zal zich gaan bezighouden met o.a.:

  -Programma, uitslagen en afgelastingen

  -actueel nieuws

  -verslaggeving

  -columns

  -Activiteiten

  -Fotoverslagen

  -persberichten

  -sociale media

  -interviews en achtergrondartikelen

  - video's maken, monteren en plaatsen

  -lay-out website

  Het bovenstaande is een greep. Je kunt zelf aangeven waar jouw interesse ligt en hoeveel tijd je hieraan wenst te besteden.

  Neem gewoon spontaan contact op met website@sportingmartinus.nl en word onze collega sportjournalist, voor wie niets verborgen blijft en alle deuren van Sporting Martinus open gaan. Leuk toch!