• Ko Keizer op 86-jarige leeftijd overleden.

  8 dec 2019
 • Op woensdag 4 december 2019 is ons lid van verdienste Ko Keizer overleden.

  Ko is jarenlang leider geweest van de diverse jeugdelftallen waarin zijn zoons speelden. Daarnaast was hij ook vele jaren in de kantine actief achter de bar en had hij zitting in de kantinecommissie.
  Als het 1e elftal op zondag thuis speelde stond Ko aan de poort om toegangskaartjes voor die wedstrijd te verkopen, terwijl Ria, zijn Rietje, in de bestuurskamer gastvrouw was voor het bestuur van de tegenpartij. Na de kaartverkoop, als de wedstrijd begonnen was, stond Ko de rest van de middag achter de bar om iedereen van een drankje te voorzien. Hij zorgde er mede voor dat de supportersclub SMFC de derby’s tegen Roda’23 extra kon opluisteren.
  Op de maandagavonden was Ko, lokaal bekend als de SRV-man, ook vrijwel altijd aanwezig om de schoonmaakploeg te helpen met de wekelijkse schoonmaak.
  Bij het 50-jarig bestaan in september 1980 stond Ko met een kraam om jubileumartikelen van de club te verkopen. Vanaf dat jaar zorgde hij, aan het einde van elk seizoen, samen met Toon Schijf in hun ToKo, vele jaren voor de barbecue bij de Six-Mix.
  Waar het werk voor zijn eigen bedrijf het toeliet was Ko ook altijd bereid om extra hand- en spandiensten te verrichten.
  De vereniging heeft op een tweetal momenten Ko haar erkentelijkheid voor zijn vele werkzaamheden laten blijken:
  Op de nieuwjaarsreceptie op 06 januari 1989 kreeg Ko een waarderingsspeld uitgereikt en bij het 60-jarig bestaan van St. Martinus op 13 september 1990 werd Ko benoemd tot lid van verdienste.

  Wij wensen kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  Het bestuur.


  Ko is overgebracht naar Uitvaartcentrum Bouwens, alwaar geen bezoek.
  De herdenking zal plaatsvinden op woensdag 11 december om 12.30 uur in
  Crematorium Bouwens, Noorddammerweg 40, De Kwakel, gemeente Uithoorn.
  Na de gelegenheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer.

  Correspondentie-adres:
  Fam. Keizer
  p/a
  Fideliolaan 95
  1183 PJ Amstelveen