• Sporting Martinus clubkleding (wedstrijd en training)

  Voetbalshop.nl Amstelveen levert alle speciaal voor Sporting Martinus geselecteerde sportkleding. Dit Sporting Martinus clubassortiment is de officiële sportkledingswijze bij onze clubtrainingen en clubwedstrijden.

  Voetbalshop.nl Amstelveen is sinds de zomer van 2021 de kledingleverancier van Sporting Martinus. Je bent van harte welkom in de winkel van – Voetbalshop.nl Amstelveen – Kostverlorenhof 147, 1183 HK AMSTELVEEN (020-8225179). Zes dagen van de week is de winkel, tot 18.00 uur, open. Voetbalshop verzorgt de bedrukking, ook met de initialen. Spreek met hen goed af wanneer de bedrukte kleding kan worden afgehaald. Meestal ligt het binnen één dag voor je klaar.

  Sporting Martinus speelt bij clubwedstrijden standaard in Quick. De clubtrainingkleding is van Nike (zie onderstaand plaatje). Het Sporting Martinus Jeugdkledingfonds is er. Alle leden van Sporting Martinus profiteren van aantrekkelijke prijzen en leuke kortingen.

  Trainingskleding is op voorraad bij Voetbalshop.nl Amstelveen en draagt de sponsornaam Cars Jeans. Cars Jeans maakt het mogelijk de trainingssets voor een aantrekkelijke prijs te kunnen aanbieden. 

  Jeugdkledingfonds:
  Voetbalshop.nl Amstelveen verzorgt ook het Sporting Martinus Kledingfonds voor de jeugd. Dus, als je uit het wedstrijdshirt bent gegroeid, of uit je wedstrijdbroekje, ruil het dan in de winkel om voor de goede maat.
  Heb je je wedstrijdshirtje of -broekje van vorig seizoen nog niet ingeleverd? Breng het dan snel terug naar de winkel. Het kan dan direct weer worden uitgegeven aan de volgende speler.

  Elke leider moet per team een lijst toesturen
  Wat belangrijk is, is dat van elk team per speler een opgave is verstrekt van welke maten er nodig zijn voor de shirts, de shorts en de kousen. Leiders kunnen dit lijstje toesturen naar kleding@sportingmartinus.nl.

  Voordelen van Sporting Martinus en Voetbal.nl Amstelveen, Kostverlorenhof 147:

  • aantrekkelijke prijzen als lid van Sporting Martinus
  • keuze uit een breed en actueel Quick en Nike assortiment
  • de trainingsets zijn uit voorraad te verkrijgen
  • personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te drukken
  • ook niet-voetballende broertjes, zusjes of andere familieleden kunnen profiteren van Quick of andere sportkleding in de winkel van Voetbal.nl Amstelveen (niet in filiaal Amsterdam).

  Onderstaand plaatje toont de officiele clubtrainingsset. Een complete set bestaat uit een trainingsshirt, sweater, lange trainingsbroek, voetbalbroekje en rode kousen. Mét rugtas is de rugtas 3,- goedkoper. Naar eigen keuze kan je de set aanvullen met een regenjack.
  De clubkorting zit reeds in deze prijzen inbegrepen. Het plaatje toont de prijzen dd mei 2023. Actuele prijzen van de Voetbalshop.nl Amstelveen en de club zijn bindend.