• Sporting Martinus Teamshop

  De Sporting Martinus Teamshop van Voetbalshop.nl levert alle speciaal voor Sporting Martinus geselecteerde sportkleding. Dit Sporting Martinus clubassortiment in de Sporting MArtinus Teamshop is de officiële sportkledingswijze bij onze clubtrainingen en clubwedstrijden.

  Voetbalshop.nl is sinds de zomer van 2021 de kledingleverancier van Sporting Martinus. Je bent van harte welkom in de winkel van – Voetbalshop Amstelveen – Kostverlorenhof 147, 1183 HK AMSTELVEEN (020-8225179). Voetbalshop Amstelveen heeft ook een speciale website opgezet voor Sporting Martinus, de Sporting Martinus Teamshop:

  Sporting Martinus | Teamshop.nl 

  De webshop is veranderd. Maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Sporting Martinus speelt nog steeds in Quick. Het Sporting Martinus Jeugdkledingfonds is er nog steeds. Alle leden van Sporting Martinus profiteren nog steeds van aantrekkelijke prijzen en leuke kortingen. En iedereen kan nog steeds 24 uur, 7 dagen per de week de Sporting Martinus sportkleding aanschaffen.
  Daar is extra bijgekomen dat je nu ook van maandag tot en met zaterdag in de winkel terecht kunt. In de winkel wordt het uitgebreide assortiment voetbalkleding getoond en kan vanaf november door de jeugd ook de wedstrijdkleding worden opgehaald of omgewisseld als het niet meer past.

  De clubwebshop is dus vernieuwd! In de Sporting Martinus | Teamshop.nl waar alle Quick sportkleding verkrijgbaar is, krijg jij als Sporting Martinus lid je spullen tegen aantrekkelijke prijzen. Wanneer je op www.voetbalshop.nl rechts bovenin op “verenigingen” klikt, vervolgens “Sporting”, “Martinus” of “Sporting Martinus” invult in het vakje “zoek verenigingen” vindt je gemakkelijk Sporting Martinus | Teamshop.nl. Rechtstreeks deze link aanklikken kan uiteraard ook.

  De kleding was in het clubhuis, maar nu bij Voetbalshop Amstelveen – Kostverlorenhof 147
  Dat klopt. De afgelopen zes jaar werd door Louis, Christa en Karin voor iedere jeugdspeler een keurig wedstrijdtenue verzorgd. Op zaterdagochtend was het een drukte van jewelste in het clubhuis. En midden in de week was het vaak ook nog mogelijk om de kleding te verkrijgen of om te ruilen als een grotere maat nodig was. Daar zijn héél wat uurtjes in gaan zitten. En als je het Christa en Karin nu zou vragen, dan zouden ze er nog steeds wel een tijdje mee willen doorgaan. Die zullen de spelertjes misschien wel gaan missen.

  Maar aan de positieve kanten van deze goede zorg zaten ook wat praktische aspecten. Allereerst het nieuwe clubhuis. De grote ruimte die nodig is voor de opslag, het klaarleggen en het passen van de kleding nodig is, is daar niet beschikbaar.
  Bovendien groeit het assortiment gestaag. Steeds meer mooie kledingstukken werden er toegevoegd. Maar van ieder artikel moest van elke maat eigenlijk een kleine voorraad worden aangehouden. Dat, en de vele ruimte en tijd die het goed verzorgen van de kleding kostte, heeft tot het besluit geleid om met Voetbalshop.nl een alternatief in te zoeken.

  Voetbalshop.nl voert naast andere gerenommeerde merken als Nike en Adidas, ook Quick. Ook verzorgt de organisatie de kleding voor andere clubs. Daardoor is zij bekend met een opzet zoals het Sporting Martinus Kledingfonds. Bovendien heeft de winkel véél ruimere openingstijden. Via Sporting Martinus | Teamshop.nl 24/7 en in de winkel in winkelcentrum Kostverlorenhof minstens 49 uur per week. 

  Elke leider moet per team een lijst toesturen
  Wat belangrijk is, is dat van elk team per speler een opgave is verstrekt van welke maten er nodig zijn voor de shirts, de shorts en de kousen. Leiders kunnen dit lijstje toesturen naar kleding@sportingmartinus.nl.


  Voordelen van
   Sporting Martinus | Teamshop.nl en van Voetbal.nl in Kostverlorenhof:

  • aantrekkelijke prijzen als lid van Sporting Martinus
  • onderdelen van de trainingsets zijn vernieuwd
  • keuze uit een breed Quick assortiment
  • de trainingsets zijn uit voorraad te verkrijgen
  • personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te drukken
  • ook niet voetballende broertjes, zusjes of andere familieleden kunnen profiteren van Quick of andere sportkleding in de winkel.

  Neem snel een kijkje op Sporting Martinus | Teamshop.nl of bezoek Voetbalshop.nl in hun winkel in winkelcentrum Kostverlorenhof. Mooie beleving.