• Gusto Frizza: zelf thuis opwarmen, 4 voor de prijs van 3

  3 feb 2021 Beheerder
 • Sponsor Gusto World of Pizza heeft een nieuw pizza-concept: de Frizza. Binnenkort ook bij sponsor AH van der Linden in de vitrines! Gusto heeft in maart een aantrekkelijke Corona-actie: 4 halen, 3 betalen.

  Met de lockdown voor restaurants in de komende periode heeft onze eigen betrokken sponsor Ferry Kamphorst van Gusto World of Pizza, met filialen in Amstelveen (Dorpsstraat) en in Ouderkerk, een nieuw product op de online-menukaart gezet om zijn klanten ook in lockdown-tijd zo goed mogelijk tegemoet te komen: de Frizza, ofwel een diepgevroren originele Gusto-pizza die thuis kan worden opgewarmd.

  ‘We willen dat gasten in deze vervelende tijd ook optimaal thuis kunnen genieten van onze pizza’s’, zegt Gusto-eigenaar Ferry Kamphorst. ‘Vanuit deze gedachte is de Frizza ontstaan: een diepgevroren pizza uit het assortiment van Gusto, met de verse smaak die de klanten van Gusto gewend zijn'. Mensen kunnen de Frizza (Frozen Pizza) ophalen wanneer het hen uitkomt en thuis de pizza 3 tot 6 minuten in een voorverwarmde oven doen - en klaar is de pizza. De Frizza kan natuurlijk ook thuis in de vriezer worden bewaard voor een ander moment.

  Frizza!
  Met de Frizza wordt de hoge kwaliteit en smaak van de Gusto-pizza gewaarborgd. De Gusto-pizza’s onderscheiden zich natuurlijk van de mainstream-diepvriespizza’s. Mensen kunnen de Gusto Frizza, verkrijgbaar in vier varianten, online bestellen, ophalen bij Gusto Amstelveen of Ouderkerk (eventuele bezorging in overleg) en vervolgens thuis opwarmen (3-6 minuten in een voorverwarmde oven) om zo optimaal te genieten van de Gusto-smaak. Betaling geschiedt bij afhalen.


  De Gusto Frizza’s zijn er in vier varianten:

  • Gusto Frizza Quattro Formaggio: Mozarella, gorgonzola, parmezaan en scamorza
  • Gusto Frizza Tonno: Tonijn, tomatensaus, cherrytomaat, kappertje, olijven uit en oregano
  • Gusto Frizza Quatrro Salumi: Mozzarella, tomatensaus, spianta romana, ventricicinam ham en guanciale
  • Gusto Frizza Margherita: Tomatensaus, buffelmozzarella, basilicum