• FOTO'S NIEUWJAARSWEDSTRIJD: Toen tegen Nu en Dames vs Veteranen

    Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari speelde het huidige eerste elftal tegen een mix van oud-Martinianen. Het was een weerzien van oude bekenden. In een wedstrijd van twee keer 30 minuten zien we aan de huidige Martiniaanse-zijde een groot deel van de selectie in actie komen. Interessanter tijdens deze jaarlijkse traditie is wie er van de vroegere generatie zijn gezicht én voetbalkwaliteiten laat zien. De selectie van ''toen'' was vandaag als volgt: Jeffrey Fokkema, Neal Kaas, Hans van Dienst, Ron van der Heijde, Mitchell Senft, Thomas Verhoogt, Fabian van Ginkel, Sander van der Velden, Steven den Heeten, Harold Heikens, Dave castillo, Ron en Patrick Gerlof, Rick van Bruggen, Jeffrey van Groningen, Marc Nipius, Ronald Renzema en Raymon de Wind. Het All-star team stond natuurlijk onder leiding van Jannis van der Lijcke met kort aan zijn zijde leider Stef Cornwall. 

    Alle All-stars deden minuten maken. Zelf Ron van der Heijde -alias Ronnie FC Boot- deed in de slotminuten meters maken op het hoofdveld. De topschutter van weleer was bij een 3-0 achterstand met een kopbal nog dicht bij de eretreffer. Zijn inzet ging echter rakelings naast de paal.

    Ook op het tweede veld werd een duel uitgevochten op leven en dood. Het eerste dameselftal nam het daar op tegen de Veteranenmannen.

    Foto's: