• Een vooruitblik op de 2e helft van het seizoen

  16 jan 2020 Beheerder
 • De 2e helft van het seizoen staat voor een aantal teams op het punt om te beginnen maar het grootste deel start volgend weekend. We staan er in het algemeen 'lekker voor' zoals dat heet. De o15.1, o17.1 en de o19.1 spelen in de promotiepool voor promotie naar divisie, ons vlaggenschip staat op plaats nummer 1 dus gaat voor het hoogste haalbare en ons 2e doet het uitstekend in de 2e periode dus ook daar is van alles mogelijk.

  Zoals bekend gemaakt tijden de ALV en nieuwjaarsborrel hebben Michel Becker en Stefan Cornwall afscheid genomen van hun rol als bestuurslid.
  Ondanks dat het altijd erg jammer is om van goede mensen 'afscheid' te nemen, is het ook goed en gezond om zo nu en dan nieuwe mensen te laten doorstromen. Gelukkig zijn deze er bij Sporting Martinus. Wij verwelkomen Nikkie van de Vuurst (Bestuurslid Senioren) en Arjan Bisseling (Bestuurslid Technische Zaken Voetbal).
  Wij danken nogmaals Stef en Michel voor hun enorme inzet en mede dankzij hun zijn we waar we nu staan.

  Gezond, terugkijkend naar 100 mooie jaren en vooruitkijkend naar wat er komen gaat. Een van die dingen is natuurlijk het clubhuis. We zijn op stoom echter verwachten we net iets meer tijd nodig te hebben om duidelijkheid te geven wat haalbaar is binnen het vooraf gestelde budget. Nog even geduld dus…het wordt dus niet de eerste week van februari maar, ook vanwege de Krokus vakantie, de laatste week van februari. Zodra we alles binnen hebben plannen wij direct een extra en speciale ALV.

  Kortom: wij, bestuur Sporting Martinus, kijken uit naar een spannend en sportief 2e seizoenshelft en alles wat er komen gaat….