• Doe mee met de AH Voetbalpassie spaaractie (13.09 - 10.10)

  11 sep 2021 Beheerder
 • Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij Sporting Martinus. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om nieuw meubilair in onze nieuwe kantine. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

  Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

  Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Ons doel is de aanschaf van meubilair voor onze nieuwe kantine. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

  IN 30 SECONDEN HEB JE ALLES GEDAAN OM MEE TE DOEN:

  1. Download de AH app.
  2. Heb je die (al): open de AH app en op de homepage bevestig je je deelname en kies je voetbalclub Sporting Martinus.
  3. Bij aankoop van iedere € 1,- aan deelnemende producten spaar je automatisch in je app Voetbalpassiepunten 
  4. Voor elke 10 punten ontvangt Sporting Martinus automatisch van AH € 1,--

  DE ACTIE START DEZE MAANDAG 13 SEPTEMBER AL. Dus doe dit alsjeblieft nu. De actie loopt tot en met 10 oktober.

  Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

  Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club!

  Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.