• Soms hebben projecten een heeeeeeeel lange adem nodig en wint alleen een aanhouder. Zo'n project was de fietsenstalling en zeker ook die zeer noodzakelijke opknapbeurt van onze trouwe oude speeltuin inclusief het tijdelijk stallen ervan tijdens Grote Verbouwing! We zullen u de details besparen over alle regels en voorwaarden waaraan een speeltuin tegenwoordig moet voldoen en wie er -tot onze eigen verbazing- extern wat over te zeggen wil hebben. Maar het belangrijkste feit voor nu is: de speeltuin is klaar en het is onze speeltuin en ze staat er geweldig mooi te zijn!!!!

    Kijk haar nu eens stralen met haar kleurrijke paneeltjes en haar grasgoene 'valveilige' vloerbedekking! Daar loop je met gepaste trots langs op weg naar ons pretpaleis. Haar hek mag nu eindelijk weer open voor alle speelmaatjes!

    Ronald Renzema & bouwteam: geweldig dat jullie zo aanhoudend doorgezet hebben! De kids kunnen weer veilig hun vertrouwde maar vernieuwde kasteel in en wipkip op! Het is een prachtig speelpareltje op ons sportcomplex.