• Amstelveen, 15 december 2020

   

  Naar aanleiding van de recent opgelopen Corona besmetting cijfers en de daarop volgende extra aangekondigde lockdown-maatregelen hebben wij als bestuur het volgende besloten;

  • De aankomende ALV van 16 december 2020 wordt verplaatst naar 17 februari 2021 (datum onder voorbehoud)
  • Trainen voor de senioren is vanaf heden tot en met 19 januari 2021 niet toegestaan, ook niet in kleine groepjes
  • De jeugd (alles tot en met de O19) mag blijven trainen en doorspelen (onderlinge wedstrijdjes). Alleen begeleiders(!) mogen mee het terrein op
  • Kleedkamers blijven ten alle tijden dicht.
  • Het sportpark is na zondag 20 december tot woensdag 4 januari dicht voor iedereen (ook voor selectieteams), met uitzondering voor de Voetbaldagen-organisatie.
  • Over deze Voetbaldagen voor de jeugd in de kerstvakantie volgt nog nader mailbericht voor het einde van deze week

  Wij balen natuurlijk dat wij het trainen voor senioren weer moeten stoppen. Veel senioren teams maakte gebruik van de mogelijkheden om in groepjes van 4 te trainen. Helaas kunnen wij niet anders dan de regels volgen en hopen wij dat wij na deze strenge lockdown weer meer mogen voetballen. Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft en daar doen wij dit allemaal voor. Wij vragen aan de ouders van de jeugd nogmaals om alleen het terrein op te komen als je zelf hoort bij de begeleiding. En een team heeft maximaal twee begeleiders nodig. En let ook bij de parkeerplaats op de onderlinge afstand.

  Wij wensen iedereen ondanks alles fijne feestdagen in deze tijd en vooral en bovenal een goede gezondheid in 2021! En dat wij in dat jaar elkaar maar weer veel meer mogen ontmoeten bij onze fijne club!

  Met sportieve groet,

  Het bestuur

  Voor alle overige bepalingen verwijzen wij graag naar de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus