• Bouwalert. Op werkdagen is ons complex een bouwplaats: tot 16.00 uur geen toegang door poort: gebruik ingang veld 4.

  9 nov 2021
 • Vanaf 10 november gaat de aannemer slopen en verbouwen. Een deel van ons complex is per heden dan officieel een bouwplaats met eigen (veiligheids)regels. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij iedereens medewerking nodig en volgen wij de bouw-aanwijzingen van de aannemer(s) op. Een aantal zaken zijn helaas voor ons als bezoekers en spelers even onhandig, maar wij doen het allemaal voor het goede doel: een supermooie nieuwe kantine waar wij allemaal nog jaren plezier van kunnen hebben.

  Lees deze instructie voor de komende periode goed en aandachtig en spreek elkaar er ook op aan als het niet gebeurt. Nogmaals het betreft de veiligheid van iedereen.

  A. Wij hebben afgesproken met de aannemer dat de hoofdingang en het pad naar de kantine (op de onderstaande plattegrond is dat gebied 1) tot 16.00uur op werkdagen alleen voor de aannemer toegankelijk is. Dan is het voor ons allemaal dus verboden gebied!! Nu beginnen bijna alle trainingen pas na 16.00 uur, maar hou er dus rekening mee dat je pas na 16.00 van de hoofingang gebruik mag maken en niet eerder.
  B. Op woensdag beginnen de trainingen wel eerder dan 16.00 uur. Tot 16.00 uur maken wij gebruik van de ingang bij veld 4 (op de onderstaande plattegrond aangegeven met het cijfer 2). De fietsen voor deze trainingen mogen wij tijdelijk op het terrein van Enjoy! Learning neerzetten (gebied 3 op de onderstaande plattegrond).
  C. Volg ten alle tijden de aanwijzingen op van het bouwpersoneel.
  D. Fietsen en scooters mogen niet meer binnen de hekken geparkeerd worden. Vooral tijdens de trainingen gebeurt dit nog vaak. Dus parkeren van fietsen en brommers alleen op het parkeerterrein en woensdagmiddag (tot 16.00uur) bij Enjoy! Learning.

  Voor de duidelijkheid hieronder een situatieschets

  Toelichting:

  1. Dit is dus tot 16.00uur op werkdagen verboden terrein, inclusief de hoofdingang
  2. Ingang bij veld 4, voor als je eerder op ons complex dan 16.00 uur moet zijn (bijvoorbeeld op woensdagmiddag)
  3. Opstelplaats voor fietsen en scooters op woensdagmiddag tot 16.00 uur.