• Bezoekersinformatie nieuwbouw Sporting Martinus

  Beste bezoeker(s) van Sporting Martinus

  Vanaf 11 oktober 2021 tot en met augustus 2022 wordt op het complex van Sporting Martinus gewerkt aan de bouw van ons nieuwe clubhuis. Voor u als bezoeker betekent dit, dat we u tijdens deze periode zullen ontvangen in tijdelijke faciliteiten.

  Binnen de gegeven bouwomstandigheden hebben we ons best gedaan om de best mogelijke tijdelijke voorzieningen te treffen voor zowel een kantine als voor kleedkamers, douches en toiletten. Ook al is dit alles in festivalachtige tenten en containers ondergebracht, zo kunnen we wel het hele seizoen 2021-2022 lekker blijven doorspelen, u tevens voorzien van een drankje en een hapje en laten genieten van het voetballen op onze velden, en daar gaat het uiteindelijk om. 

  KLEEDKAMERS
  Op dit moment hebben wij een paar kleedkamers tot onze beschikking in onze noodvoorziening. Wij vragen jullie dus zoveel mogelijk rekening hiermee te houden en er vanuit gaan dat je geen vaste kleedkamer krijgt (dus het liefst omgekleed te komen).
  Voor een enkel selectieteam (zoals de Zondag 1) is er wel een kleedkamer beschikbaar. Voor de andere teams zijn er twee algemene (kleine) kleedkamers beschikbaar om zich om te kleden (deze kunnen niet op slot). Er is een beperkte doucheruimte.


  Wellicht ten overvloede het volgende nog vermeld: te allen tijde moeten de aanwijzingen op en rond de bouwlocatie op ons complex worden opgevolgd. We rekenen hierbij graag ook op uw begrip en medewerking.

  Om u alvast een voorproefje te geven van waar we het allemaal voor doen staat hieronder de impressie van ons aanstaande 100% duurzame en zeker ook sfeervolle clubhuis.
  We streven ernaar om haar begin seizoen 2022-2023 in gebruik te kunnen nemen.