• Bestel nu hier je kerstboom! Sponsors steunen Sporting Martinus!

  12 nov 2021 Beheerder
 • Tof Boeket en Patisserie Prenger uit Amstelveen dragen onze club een warm hart toe. Daarom hebben ze wederom de handen ineengeslagen en net als vorig jaar een mooie actie opgezet. Zij bieden een mooie kerstboom aan van TOF Boeket (2 maten) in combinatie met een heerlijke amandel kerst tulband van Patisserie Prenger.

  Je hebt al een prachtige kerstboom van 150-180 cm plus een overheerlijke tulband voor 52,95 of een grote kerstboom van 180-220cm plus tulband voor 62,95. En de boom wordt gratis thuisbezorgd in de regio Amstelveen/ Amsterdam. Van dit bedrag wordt 10 euro gedoneerd aan Martinus.

  Het kerstboom/taart-pakket is NU via onderstaande links te bestellen 
  Vergeet niet om ook een houten kruisstandaard erbij te bestellen:


  Steve Bouman van Patisserie Prenger en Henk Anröchte van TOF Boeket zijn beide sponsor van onze club. ‘We hebben deze actie opgezet omdat we de club een warm hart toedragen’, vertelt Steve. ‘Ook hebben we veel klanten die lid zijn van deze mooie club’, vult Henk aan. Het zijn zulke bijzondere tijden en de club is daarin toch geweldig goed bezig. Met deze actie geven we jullie een steuntje in de rug en vice versa. Zo helpen we elkaar.'