• Bestel nu hier je kerstboom! Sponsors steunen Sporting Martinus!

  15 nov 2020 Beheerder
 • Onze kantine-inkomsten liggen stil. We hebben jullie steun nodig! Bestel je kerstboom via deze unieke ledenactie! In de zomer vroegen we jullie om ballen, nu om de boom. 

  Onze sponsors TOF Boeket en Patisserie Prenger hebben de handen ineenge­slagen en een mooie unieke ledenactie bedacht! Zij bieden een kerstpakket aan bestaande uit een mooie kerstboom van TOF Boeket met een heerlijke amandel kersttulband van Patisserie Prenger.

  Je hebt al een prachtige kerstboom van 150-180 cm plus een overheerlijke tulband voor €52,50, en een grote kerstboom van 180-220 cm plus tulband komt op €62,50. Van dit bedrag wordt maar liefst €10,- gedoneerd aan Sporting Martinus.

  Steve Bouman van Patisserie Prenger en Henk Anröchte van TOF Boeket zijn beide sponsor van onze club. ‘We hebben deze actie opgezet omdat we de club een warm hart toedragen’, vertelt Steve. ‘Ook hebben we veel klanten die lid zijn van deze mooie club’, vult Henk aan. ‘Het is voor alle voetbalspelers uiteraard erg vervelend dat de competitie stil ligt, maar nog belangrijker is dat de club blijft voortbestaan en toch wat inkomsten krijgt. Middels deze actie geven we ze een steuntje in de rug. Zo helpen we mekaar in deze lastige tijd.’

  Het kerstpakket is NU online te bestellen via de speciale Sporting Martinus banner op  www.tofboeket.nl/acties 

  (vergeet niet om ook een houten kruisstandaard erbij te bestellen!)