• ATTENTIE: sponsor NU je favoriete item van de kantine en vereeuwig je naam

  27 jun 2022 Beheerder
 • Pak nu die unieke kans! INSCHRIJVEN/AANMELDEN KAN NU NOG! Vereeuwig jouw eigen naam of die van je bedrijf door je naam te laten vermelden op 1 of meer items van ons nieuwe interieur! Een unieke sponsormogelijkheid in ons clubbestaan. 

  Tegen een eenmalige vergoeding kun je voor de eeuwigheid, in elk geval de komende 10 jaar, je naam laten vermelden op de bar, de barkruk, een stoel of teamtafel, de traptrede, de voetbalkkleedkamer of die van de scheidsrechters of op vele andere originele items. Hoe creatiever des te leuker!
  Generaties zullen zich zo afvragen, wat in hemelsnaam je voor de club hebt betekend, dat je in elk geval een soort van beroemdheid moet zijn dat je zo mooi naambordje hebt verdiend. Nu, dat is ook zo: je helpt de club haar Corona-exploitatie achterstand inlopen en zorgt ervoor dat een mooie kantine te krijgen. Eeuwige dank daarvoor is op haar plaats.

  Check ons a la carte kantine-sponsormenu op de app-pagina en wees er op tijd bij. Regel het op de app gelijk simpel met i-DEAL. Je komt er via de QR code of via de rode link. Hier vul je ook in welke naam je op jouw bordje op het item vermeld wilt hebben: die van jezelf of dochter, zoon, moeder of bedrijf? Zeg het maar. Heb je een leuk idee voor een sponsor-item? En staat die niet op de lijst? Meld het gelijk, dan regelen we dat: sponsorcommissie@sportingmartinus.nl

  Doe mee, check de app-lijst, vul in en rond af met i-Deal. 

  INSCHRIJVEN/AANMELDEN KAN NU NOG . 

 • We doen deze actie om onze door Corona opgelopen clubexploitatie-achterstand in te lopen (mede door 2 jaar misgelopen bar-inkomsten) en omdat dit het juiste moment is om te doen met alle nieuwe kantine-items die er komen. Ze staat geheel los van de obligatie-lening-actie, dat betreft de nieuwbouw-begroting.

  Heb nog meer kantine-sponsor-ideeen? Denk gerust mee. De gevel? De ramen? De fysio-tafel? De kleedkamerbankjes? Hoe creatiever jouw idee is, des te leuker!

  Doe mee en word 'eeuwig sponsor’ van je kruk, je bar, de traptredes, douche of kleedkamerbankje of ... doe een ander voorstel!

  SUPER VEEL DANK!

  Hier enkele impressies hoe de inrichting van ons nieuwe clubhuis eruit gaat zien. Modellen van krukken en stoelen kunnen nog wijzigen.