• Slotdagtoernooi pupillen geweldige clubdag: een (video)verslag

  13 jun 2022 Beheerder
 • Het pupillenslotdagtoernooi was een geweldige clubdag! Alle pupillen (en ouders/ verzorgers) sloten een mooi en sportief seizoen af op een ongekend zonnige manier af. Met ca 50 teams in de leeftijdscategorie van O8 t/m O13 wordt er om de prijzen gestreden. Niet alleen met de wedstrijden maar ook met verschillende activiteiten, zoals door het meest originele team tenue, en natuurlijk de moeder penalty bokaal (niet meer weg te denken uit de Sporting Martinus slotdagtraditie).. en nog meer…

  Opbrengst ALS op de weg
  Naast alle fun, zetten we ons dit jaar in voor de Stichting ALS op de weg. Afgelopen jaar is bij Arnoud de Bruin ALS geconstateerd. Arnoud heeft zich de afgelopen 4 jaar als trainer en coach ingezet voor het team van zijn zoon. Een ligfiets via ALS op de weg draagt bij aan extra mobiliteit en sportiviteit voor Arnoud. Stichting ALS op de weg helpt mensen met ALS nu. Stichting ALS op de weg heeft de missie om mensen, waar mogelijk te helpen met het verhogen van de kwaliteit van leven.
  Tijdens het slotdagtoernooi bracht de loterij en diverse donaties maar liefst een € 3.100,- op!  (mede mogelijk gemaakt door verschillende Sporting Martinus sponsoren).

  Om nog even na te genieten hier een mooi videoverslag (credits: Wouter Menken) 

 • Sponsors van dit Pupillen Slottoernooi:

 •  Nog wat impressies van deze supergeslaagde clubdag:

 • Er zijn nog enkele prijzen van de Loterij niet opgehaald. Stuur even een mailtje (met je lotnummer) naar  defpupillen@sportingmartinus.nl  :